Artikel top billede

Lenovo åbner nyt forskningscenter med fokus på it-sikkerhed

I dag åbnede et nyt forskningscenter i Israel, der skal bidrage til it-sikkerhedssektorens fremtidige løsninger. Det er hardware-producenten Lenovo, der sammen med Ben-Gurion University står bag det nye center.

I dag åbnede et nyt forskningscenter, som hardware-leverandøren Lenovo står bag.

Cybersecurity Innovation Center (LCIC) har fået til huse i Israel, og skal bidrage til forskning og vurdering af trusselsbilledet, udvikle næste generation af sikkerhedsløsninger med fokus på zero trust-arkitektur samt tilbyde Lenovos kunder vidensdeling og indsigt i branchen.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Lenovo sendt til Computerworld.

Det voksende trusselsbillede har ifølge Lenovos globale Data for Humanity-rapport fra november 2022 gjort it-sikkerhed til en af de vigtigste overvejelser, når virksomheder uanset størrelse beslutter sig for at investere i nye, digitale transformationsløsninger.

Det nye forskningscenter har Lenovo etableret i samarbejde med Cyber Security Research Center på Ben-Gurion University of the Negev. Og fokus vil være på innovation inden for zero trust-arkitektur, hardware-sikkerhed og sikkerhed i operationssystemer.

Samtidig skal centeret fungere som knudepunkt for udvikling af næste generation af sikkerhedsløsninger.

Om det nyåbnede center lyder det fra leder i Lenovos Commercial Cybersecurity Solutions-afdeling, Nima Baiati:

"Med åbningen af det nye center sammen med Ben-Gurion University får Lenovo et globalt knudepunkt for sikkerhedsinnovation, mens vores kunder får adgang til verdens førende eksperter på området. Det vil gøre os i stand til at skabe endnu stærkere produkter på tværs af vores portefølje."

På Ben-Gurion University hilser man også det nye samarbejde velkomment.

"På Ben-Gurion University er det vores vision at være førende på forskning i cybersikkerhed og at anvende den nyeste akademiske viden på virkelige problemer ude i verden," siger professor Yuval Elovici, leder af Ben-Gurion University Cyber Security Research Center.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere