Artikel top billede

Lenovo åbner nyt forskningscenter med fokus på it-sikkerhed

I dag åbnede et nyt forskningscenter i Israel, der skal bidrage til it-sikkerhedssektorens fremtidige løsninger. Det er hardware-producenten Lenovo, der sammen med Ben-Gurion University står bag det nye center.

I dag åbnede et nyt forskningscenter, som hardware-leverandøren Lenovo står bag.

Cybersecurity Innovation Center (LCIC) har fået til huse i Israel, og skal bidrage til forskning og vurdering af trusselsbilledet, udvikle næste generation af sikkerhedsløsninger med fokus på zero trust-arkitektur samt tilbyde Lenovos kunder vidensdeling og indsigt i branchen.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Lenovo sendt til Computerworld.

Det voksende trusselsbillede har ifølge Lenovos globale Data for Humanity-rapport fra november 2022 gjort it-sikkerhed til en af de vigtigste overvejelser, når virksomheder uanset størrelse beslutter sig for at investere i nye, digitale transformationsløsninger.

Det nye forskningscenter har Lenovo etableret i samarbejde med Cyber Security Research Center på Ben-Gurion University of the Negev. Og fokus vil være på innovation inden for zero trust-arkitektur, hardware-sikkerhed og sikkerhed i operationssystemer.

Samtidig skal centeret fungere som knudepunkt for udvikling af næste generation af sikkerhedsløsninger.

Om det nyåbnede center lyder det fra leder i Lenovos Commercial Cybersecurity Solutions-afdeling, Nima Baiati:

"Med åbningen af det nye center sammen med Ben-Gurion University får Lenovo et globalt knudepunkt for sikkerhedsinnovation, mens vores kunder får adgang til verdens førende eksperter på området. Det vil gøre os i stand til at skabe endnu stærkere produkter på tværs af vores portefølje."

På Ben-Gurion University hilser man også det nye samarbejde velkomment.

"På Ben-Gurion University er det vores vision at være førende på forskning i cybersikkerhed og at anvende den nyeste akademiske viden på virkelige problemer ude i verden," siger professor Yuval Elovici, leder af Ben-Gurion University Cyber Security Research Center.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere