Artikel top billede

(Foto: Photo by Annie Spratt on Unsplash)

Her er 10 spændende job som du kan søge netop nu

På jagt efter nyt job? Så læs med her, hvor vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som NetIP, RIT og Dustin.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer som for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

NetIP søger team-ori­en­te­ret it-konsulent, Esbjerg

Er du træt af personlige KPI'er og ønsker du at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger? Så læs videre nedenfor.

Til vores afdeling i Esbjerg søger vi dig, der har styr på teknikken og er interesseret i at levere den bedste kundeoplevelse.

Den bedste løsning for kunden, er nemlig også den bedste løsning for netIP. Du vil blive tilknyttet en række kundeteams, hvor du sammen med dygtige kolleger har ansvaret for, at kunden til enhver tid er glad og tilfreds med netIP som samarbejdspartner - du har altså rig mulighed for at få indflydelse på de løsninger, der vælges.

I netIP har vi nærværende ledelse, så vi i samarbejde med dig kan sikre din løbende faglige og personlige udvikling.

Du bliver en del af et stort konsulent-team, hvor alle dine kolleger er i besiddelse af en bred basis-viden - ofte krydret med et eller to specialistområder. Dette er ligeledes med til at sikre din faglige sparring og udvikling.

Læs hele annoncen her.

RIT søger it con­sul­tant – fasttrack din it-karriere, Lystrup eller Vejle

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kolleger? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid?

Er du vores næste it-talent med nogle års erfaring og uddannelse i rygsækken, så har vi jobbet til dig!

Hos RIT er vi eksperter i it-outsourcing, såsom cloud services, hosting og managed serverdrift.

Vi er stolte af at have Danmarks mest nærværende kundeservice – og et helt særligt sammenhold kollegerne imellem.

I efteråret 2021 startede vi RIT Akademiet. Et akademi, hvor vi investerer i primært yngre profiler og giver dem en grundig indgang til infrastrukturfaget. I din nye hverdag hos os får du derfor tid til at deltage i undervisning eller bruge tid på selvstudie, ligesom du laver en personlig uddannelsesplan for dit forløb sammen med din teammanager.

Dit forløb varer mellem seks måneder til tre år, alt efter dine kompetencer, erfaring og baggrund.

Læs hele annoncen her.

VikingDanmark søger teknisk it-supporter, Aarhus

Trives du i et job, hvor samarbejdsfladen er stor, og hvor dine evner til at holde overblik og sikre fremdrift i opgaverne er afgørende? Så er jobbet her måske noget for dig.

Du kommer til at samarbejde med vidt forskellige personer, i en dynamisk virksomhed under evig udvikling og godt humør – lyder det som noget for dig?

Og tænker du samtidigt at overblik og struktur rimer på at få opgaverne løst – ja så er der al mulig grund til at læse videre.

VikingDanmark søger en kompetent teknisk it-supporter til at hjælpe i vores it-team som består af tre personer.

Du får gode muligheder for at præge stillingen, og måden opgaverne bliver løst på. Vi lægger vægt på frihed under ansvar.

Læs hele annoncen her.

Inspari søger data engineer, Lystrup eller Lyngby

Som Data Engineer bliver du en del af et full-stack konsulentteam, der arbejder sammen om at håndtere data projekter hos vores mange kunder.

Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Når du er med hele vejen, får du både erfaring og et fantastisk overblik, som styrker dit vigtigste våben, nemlig evnen til altid at sikre forretningsværdi.

Dine kolleger er fuldt ud bevidste om, at jo dygtigere du bliver, jo stærkere bliver I som hold. Derfor værner vi også om vores hjælpsomme performancekultur, som naturligvis stiller krav til dig som konsulent og menneske, men som i lige så høj grad stiller krav til din og holdets evne til at spille hinanden gode.

Læs hele annoncen her.

EDC søger fullstack-udvikler, Frederiksberg

Som EDC’s nye fullstack-udvikler bliver du en del af EDC’s udviklingsafdeling, der p.t. består af 12 engagerede udviklere og testere, som arbejder med både frontend og backend-løsninger samt test.

Du vil sammen med dine kollegaer udvikle på vores helt nye website, der retter sig mod både potentielle købere og sælgere samt de købere og sælgere, der allerede har et igangværende engagement med EDC.

EDC består af mere end 250 mæglerbutikker, der håndterer alle segmenter af ejendomstyper.

Dine opgaver vil primært være fokuseret på optimering af vores website, hvor du i samarbejde med vores dygtige PO’er og Content Manager skal være med til at sikre, at vores website forsat vil være Danmark mest besøgte mægler-site. Det skal ske med udvikling af nye værdiskabende og pragmatiske løsninger baseret på både forretningens og ikke mindst kundernes behov og krav.

Læs hele annoncen her.

Dustin søger network spe­ci­a­list, Brøndby, Aarhus

We are looking for a Network Specialist lead. In this role you will be responsible for Dustin´s internal Network structure, including setting the vision, coordinating work tasks, and maintaining the existing platform.

You will be part of a Infrastructure team of otte people, working both on enterprise level network, but also taking part of the daily maintenance and operations of our core infrastructure, including 2 Data centres.

We work very agile with project management based on scrum, which allows you to have a very high level of autonomy in your projects and enjoy the full team’s support when ever it is needed.

You will be joining at an exciting time when Dustin is expanding in new markets and increasing investments in IT to make sure that Dustin are ready for the future. We are therefore changing our IT-platform (Cloud strategy) and way of work to be more agile and have even closer cooperation with our business.

Læs hele annoncen her.

Heimstaden søger it-supporter, Odense

Har du it-værktøjskassen i orden, og arbejder du serviceminded og struktureret? Så er du måske vores kommende kollega i Heimstaden Danmarks it & digital-team.

Vi tilbyder en spændende stilling i en værdidrevet organisation, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Du bliver en del af Heimstaden Danmarks it-afdeling, hvor fagligheden er høj og der er let til et godt grin.

Du vil samarbejde tæt på tværs af organisationen med de øvrige kollegaer i Heimstaden, hvor du vil skulle bistå med support til vores brugere (og systemer) og hjælpe til med den daglige drift.

Som it-supporter vil du blive tilknyttet vores it-afdeling med hovedvægten af dagene på vores kontor i Odense. For tiden sidder vi i alt seks kollegaer fordelt i København og Aarhus, og derfor kan du forvente arbejdsdage på tværs af landet.

Læs hele annoncen her.

Zealand Pharma søger senior data manager, Søborg

Zealand Pharma A/S (Zealand) is a Copenhagen-based biotechnology company focused on the discovery and development of peptide-based medicines.

We are looking for a Senior Data Manager who can help develop the data management function across all development projects at Zealand Pharma. You will be part of the Biometrics Department, currently consisting of 2 data managers, 3 statistical programmers and 6 statisticians.

We help create and implement clinical development strategies, manage standards, overseeing critical processes and provide expert sparring to external partners.

In your present job, you are an expert within your area and acting as a data management project leader. Now you have an ambition to extend your competencies and involvement.

Læs hele annoncen her.

Per Aarsleff søger Azure og .NET-udvikler med fokus på in­te­gra­tio­ner, Viby J.

Vi søger en medarbejder, der kan indgå i integrationsteamet. Vi udvikler og vedligeholder løsninger på kendte og udbredte standardværktøjer, primært baseret på Microsoft-teknologier i Azure, med fokus på at opfylde vores høje sikkerhedsstandarder og compliancekrav.

Vi arbejder blandt andet med AIS (Azure Integrations Services), herunder Azure Functions og Logic Apps, API Management. Derudover udvikler vi selv applikationsløsninger, hvor der ikke findes standardværktøjer, som opfylder vores krav.

Du vil blive en del af vores it-udviklingsafdeling og få cirka 30 nære kolleger, både udviklere og projektledere, på din nye arbejdsplads, som er vores hovedkontor i Viby J.

Læs hele annoncen her.

Hybrid Professionals søger Salesforce solution architect, København

Hybrid Professionals skal udvikle Danmarks største og mest komplekse medlemsløsning på Salesforce for en stor og velrenommeret fagforening i Danmark med over 110.000 medlemmer.

Vi kan ikke fortælle mere om løsningen, men vi lover dig, at du kommer til at arbejde med Salesforce på den virkelig fede måde, på et ’once-in-a-lifetime’ projekt.

Vi søger derfor erfarne kandidater til nøglefunktioner i denne spændende proces. Hvis du ønsker at udfordre dig selv og være med til at skabe noget, der aldrig før er set med Salesforce, så er du måske den, vi søger til denne unikke mulighed.

Du får en nøglerolle i projektet som Salesforce Solution Architect med ansvar for den samlede tekniske løsning. Du får ansvaret for at hjælpe kunden med at operationalisere, optimere og understøtte deres 2025 Vision med Salesforce.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.