Artikel top billede

(Foto: Jonathan Kemper/Unsplash)

Nu er den store opgradering af ChatGPT her: Version 4.0 er landet

Det nye GPT4 kan løse opgaver bedre og nemmere end den forgangne version, lyder det.

Så er den nye GPT4-version landet.

”Her er GPT-4, vores hidtil mest dygtige og tilpassede model. den er tilgængelig i dag i vores API (med en venteliste) og i ChatGPT+,” skriver Sam Altman, CEO for OpenAI, som står bag ChatGPT, på Twitter og fortsætter.

”Den er stadig mangelfuld, stadig begrænset, og den virker stadig mere imponerende ved første brug, end den gør, når du har brugt mere tid på den.”

Selvom den er mindre dygtig end mennesker i mange scenarier i den virkelige verden, udviser præstationer på menneskeligt niveau på forskellige professionelle og akademiske benchmarks, lyder det fra selskabet.

Den består en simuleret eksamen med en score omkring de øverste 10 procent af testdeltagerne; i modsætning hertil var GPT-3.5's score omkring de nederste 10 procent.

”I en afslappet samtale kan skelnen mellem GPT-3.5 og GPT-4 være subtil. Forskellen kommer frem, når kompleksiteten af ​​opgaven når en tilstrækkelig tærskel – GPT-4 er mere pålidelig, kreativ og i stand til at håndtere meget mere nuancerede instruktioner end GPT-3.5,” meddeler OpenAI.

Den nye model vil samtidig blive en langt mere krævende sag, der behandler op til 170 billioner paramtre – næsten 1000 gange flere parametre end version 3.0, skriver Medium.

Nederst i denne meddelelse kan du finde en liste over eksaminer, og hvordan GPT4 har klaret dem.

GPT 3.0 modellen debuterede helt tilbage i 2020, men fik sit brede gennembrud i efteråret 2022, da det blev offentliggjort i samspil med chat-robotten ChatGPT.
IT-JOB

Netcompany A/S

Managing Architect

Unik System Design A/S

Scrum Master

Dynamicweb Software A/S

Tech Team Lead

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Onsite Deskside Support Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere