Artikel top billede

(Foto: Jonathan Kemper/Unsplash)

Nu er den store opgradering af ChatGPT her: Version 4.0 er landet

Det nye GPT4 kan løse opgaver bedre og nemmere end den forgangne version, lyder det.

Så er den nye GPT4-version landet.

”Her er GPT-4, vores hidtil mest dygtige og tilpassede model. den er tilgængelig i dag i vores API (med en venteliste) og i ChatGPT+,” skriver Sam Altman, CEO for OpenAI, som står bag ChatGPT, på Twitter og fortsætter.

”Den er stadig mangelfuld, stadig begrænset, og den virker stadig mere imponerende ved første brug, end den gør, når du har brugt mere tid på den.”

Selvom den er mindre dygtig end mennesker i mange scenarier i den virkelige verden, udviser præstationer på menneskeligt niveau på forskellige professionelle og akademiske benchmarks, lyder det fra selskabet.

Den består en simuleret eksamen med en score omkring de øverste 10 procent af testdeltagerne; i modsætning hertil var GPT-3.5's score omkring de nederste 10 procent.

”I en afslappet samtale kan skelnen mellem GPT-3.5 og GPT-4 være subtil. Forskellen kommer frem, når kompleksiteten af ​​opgaven når en tilstrækkelig tærskel – GPT-4 er mere pålidelig, kreativ og i stand til at håndtere meget mere nuancerede instruktioner end GPT-3.5,” meddeler OpenAI.

Den nye model vil samtidig blive en langt mere krævende sag, der behandler op til 170 billioner paramtre – næsten 1000 gange flere parametre end version 3.0, skriver Medium.

Nederst i denne meddelelse kan du finde en liste over eksaminer, og hvordan GPT4 har klaret dem.

GPT 3.0 modellen debuterede helt tilbage i 2020, men fik sit brede gennembrud i efteråret 2022, da det blev offentliggjort i samspil med chat-robotten ChatGPT.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere