Artikel top billede

(Foto: Pexels/Pixabay)

Apple har ikke opgivet AI-ræset: Prøver nye modeller af hver uge

Verdens største tech-virksomhed har ikke opgivet at gøre sig gældende indenfor AI-baserede assistenter.

Mens der hos flere tech-giganter sker en massiv oprustning indenfor AI-teknologier som generative sprogmodeller, har der lydt stilhed fra klodens største tech-virksomhed, Apple.

Hos Apple bliver der dog arbejdet flittigt med AI-værktøjer, erfarer The New York Times.

Hos selskabet er der netop blevet afholdt det årlige AI-årsmøde, et event hvor selskabets ansatte skal lære mere om generative sprogmodeller og andre AI-værktøjer.

Heriblandt er mange software-ingeniører fra Apples Siri-team, hvor der ugentligt bliver afprøvet nye sprog-generende koncepter, lyder det.

Apple, Google og Amazon har længe arbejdet med deres respektive versioner af stemmestyrede assistenter, men har indtil videre ikke haft held med at integrere AI-modeller som ChatGPT ind i de digitale assistenter.

Stemmestyrede-assistenter er ’dumme som en dør’ ifølge Microsoft CEO Satya Nadella, som han beskrev dem ved et interview med Financial Times. Her ser han, at det bliver den nye generation af kunstig intelligens, der vil lede vejen frem.

Microsoft har indtil videre investeret i alt 13 milliarder dollar i AI-virksomheden OpenAI, som blandt andet står bag den GPT-model, der driver AI-assistenten ChatGPT og AI-søgemaskinen Bing AI frem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere