Artikel top billede

Friktion, ambition og inspiration: IT-Branchens årsmøde sætter fokus på samfundsudfordringer og lederskab

IT-Branchens årsmøde sætter fokus på samfundsudfordringer og digitale løsninger.

I dag afholdes IT-Branchens årsmøde i Mogens Dahl Koncertsal, hvor både politikere, branchefolk og folk fra erhvervslivet mødes for at diskutere Danmarks digitale fremtid.

Også Danmarks første digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) vil være at finde blandt de deltagende denne torsdag.

Årsmødet, begynder klokken 16:00, har i år tre temaer: Ambition, friktion og inspiration.

Under temaet 'ambition' vil branchen give tre indspark til, hvad regeringen skal have fokus på, og digitaliseringsministeren vil tale om regeringens digitale ambitioner og prioriteter.

Det vil også blive diskuteret, hvordan man kan komme forbi udfordringer, der skræmmer udenlandsk arbejdskraft og iværksættere væk fra Danmark, lyder det i programmet.

En live-debat vil danne rammen om temaet 'friktion', hvor der vil blive debatteret om de digitale løsninger på samfundets udfordringer.

Politikere og forpersoner for IT-Branchens Policy Board vil diskutere, hvordan man kan hjælpe sundhedsvæsenet og fremme den grønne omstilling ved hjælp af digitale løsninger.

Debatterne vil også omhandle cybersikkerhed og digitale kompetencer.

Endelig vil temaet 'inspiration' give lederne i it-branchen mulighed for at høre Thomas Woldbye, administrerende direktør for Københavns Lufthavne, tale om, hvordan han håndterer skiftende kriser og udfordringer på en af Danmarks vigtigste arbejdspladser.

Årsmødet bliver afsluttet uddeling af IT-Branchens største kollegiale hæder: IT-prisen 2023.

Siden 1991 har IT-Branchen og Computerworld uddelt IT-Prisen til mennesker, som har gjort en afgørende, positiv og inspirerende indsats for it-miljøet i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere