Artikel top billede

(Foto: Unsplash / Marten Bjork)

Twitters underliggende kode er blevet lækket online

Dele af Twitters underliggende kode, som mediet kører på, er blevet delt på internetplatform.

Dele af Twitters underliggende kildekode har ligget frit tilgængeligt på nettet.

Det sociale medie oplyser nu ifølge BBC, at dele af koden har været offentliggjort på det Microsoft-ejede Github, hvor udviklere kan dele kode med hinanden.

Twitter-koden er nu blevet fjernet igen efter, at det sociale medie har bedt platformen om at få det fjernet.

"GitHub kommenterer generelt ikke på beslutninger om at fjerne indhold. Men med interesse i at være transparente, så deler vi offentligt alle DMCA-anmodninger (Digital Millennium Copyright Act) om at fjerne indhold," lyder det fra en talsperson fra GitHub, til BBC.

DMCA blev vedtaget ved lov i USA i 1998. Målet med dette stykke lovgivning er at beskytte copyright-materiale på internettet.

I forbindelse med lækket har Twitter bedt GitHub om at oplyse, hvem der var ansvarlig for at dele koden. Her viser det sig, at det er en bruger kaldet FreeSpeechEnthusiast.

I en politianmeldelse oplyser Twitter, brugeren har brudt selskabets copyright-rettigheder.

Tilbage i november 2022 købte Elon Musk Twitter for 44 milliarder dollar. Siden har han skåret medarbejderstaben ned til en tredjedel i forsøget på at gøre selskabet mere rentabelt. Dette medførte blandt andet, at flere store annoncører på det sociale medie valgte at stoppe sit engagement på platformen.

Elon Musk har netop været ude og tilbyde sine medarbejdere at købe aktier i firmaet. Til den pris, aktierne kan købes for, lyder Twitters værdiansættelse nu på 20 milliarder dollar, hvilket er under halvdelen af den værdi, selskabet blev købt for.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere