Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Danske Whistleblower Software indleder rekrutteringsoffensiv: Vil tredoble medarbejderstaben i år

Den danske SaaS-forretning Whistleblower Software satser på en massiv udvidelse af staben. Målet lyder at gå fra 25 ansatte til 95 på bare et år.

Der er fart på forretningen hos danske Whistleblower Software.

Og det skaber behov for langt flere hænder, end det er tilfældet i dag.

Ved begyndelsen af året havde selskabet 25 ansatte, og ved udgangen af 2023 satser Whistleblower Software på at være 95 medarbejdere.

I skrivende stund udgøres staben af 35 ansatte.

Det er kun to år siden, at selskabet blev etableret, og i dag har Whistleblower Software opnået en værdisætning på over 100 millioner kroner, oplyser selskabet til Computerworld.

To af de drivende kræfter bag denne udvidelse er Christian Jessen og Christoffer Axelsen, der nu bliver en del af selskabets ledelse. De får henholdsvis titlerne som VP of Finance & Operations og Chief Revenue Officer.

Christian Jessen kommer med erfaring fra Wall Street, hvor han blandt andet har siddet hos Citibank. Christoffer Axelsen har tidligere være salgschef hos Jyllands-Posten og DBA.

"Jeg er utroligt stolt af, at vi allerede nu er i stand til at tiltrække kapaciteter som Christoffer, der har vist, at han på den kommercielle side kan tidoble en software-virksomhed som vores, og Christian, der qua sin Wall Street-erfaring har hjulpet små og store virksomheder rejse kæmpe investeringsrunder og opbygge store organisationer," siger medstifter og CEO Jakob Lilholm.

"Vores egen vokser enormt hurtigt, og deres erfaring vil tilføre virksomheden noget modenhed, der kan hjælpe os med at etablere os i Spanien og Tyskland og åbne op i nye markeder," tilføjer medstifteren.

Nyt EU-direktiv skaber efterspørgsel

Fra 17. december 2023 skal mere end 400.000 virksomheder på tværs af hele EU have adgang til en whistleblower-platform som led i et nyt EU-direktiv.

Tilbage i oktober 2019 vedtog Rådet for den Europæiske Union whistleblowerdirektivet, der forpligter private virksomheder med minimum 50 ansatte samt alle offentlige organisationer til at etablere en whistleblowerordning.

Whistleblower Software leverer netop sådan en platform, der lever op til de nye EU-krav. Indtil videre er der mere end tre millioner ansatte fordelt over 80 lande, der har adgang til selskabets platform.

Selskabets nye CRO, Christoffer Axelsen, har erfaring med at vækste SaaS-selskaber. senest var det hos virksomheden Playable, der ligesom Whistleblower Software er en abonnementsforretning.

"På rekordtid har Whistleblower Software formået at skabe et brugervenligt og skalerbart
produkt, og fordi efterspørgslen lige nu er så stor, er potentialet enormt. For mig er
virksomheden en af de mest lovende scaleups i Danmark, og deres tårnhøje ambitioner
matcher mit værdisæt. Sammen har vi potentialet til at gå hele vejen, så jeg glæder mig helt enormt til at komme i gang," siger Christoffer Axelsen.

Hentede millioner sidste år

Tilbage i oktober 2022 rejste selskabet adskillige millioner i frisk kapital.

Helt nøjagtigt fik selskabet rejst 23 millioner kroner, som skulle bruges til at udvide internationalt.

Samtidig kunne selskabet præsentere to nye bestyrelsesmedlemmer i form af administrerende direktør i Wire, Morten Brøgger, og øverste chef i it-selskabet, Mjølner, Brian Jeppesen.

"Det er en sjældenhed, at en ung virksomhed rejser så mange millioner og får så hurtig succes, men vi har været enormt hurtige til at få kunder og komme ind på markeder," sagde Jakob Lilholm dengang til Finans.