Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / Windows)

Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du jobsøgende? Så læs med her, hvor vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som er up for grabs netop nu.

I denne uge har vi fokus på support. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Himsa II, Egmont og Gorrissen Federspiel.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

A.T. Kearney søger nordisk it-supporter i globalt konsulenthus, København

Vi søger en ny kollega til at varetage den daglige it-drift på vores kontorer i København, Stockholm og Oslo.

Du vil have base i København, hvortil der vil være hyppige ture til vores kontorer i Stockholm og Oslo.

Vi søger en kollega med gåpåmod, der er åben for en bred vifte af opgaver under it-paraplyen.

Du kommer derfor til at have ansvaret for de nordiske lande, men vil være en del af et globalt supportteam. Her vil du kunne bidrage til flere interessante samarbejder, og dermed udvikle dine kompetencer undervejs.

Vores arbejdskultur er bundet op på vores familiære og inklusive atmosfære. Som et af verdens førende konsulenthuse, sætter vi service og kvalitet i højsæde.

Hertil er engagement, nærvær og socialt samvær nogen af grundstenene for det daglige samarbejde.

Læs hele annoncen her.

Supporters søger it-konsulent – vær med til at sikre stabil drift og giv den bedste support, Roskilde

Hos Supporters fungerer vi som ekstern it-afdeling for en række faste kunder, og vi lægger os hver dag i selen for at yde Danmarks bedste it-support for vores kunder. Som it-konsulent betyder det blandt, at du hurtigt vil opleve at få et tæt forhold til kunderne.

Overordnet bliver din opgave at supportere vores kunder og sikre en stabil, effektiv og veldokumenteret drift af primært Microsoft servere, Azure, Office 365 samt Apple og Windows klienter.

I huset har vi et team af dygtige teknikere, som du har et tæt samarbejde med.

I hverdagen kommer du omkring mange forskellige fagområder – både netværk, systemer, servere og klienter, og du kommer til at dykke ned i mange forskellige faglige problemstillinger.

Læs hele annoncen her.

Forca søger servicedesk konsulent med kundefokus, Hellerup

Sætter du en ære i at være dine kunders Trusted Advisor? Er det naturligt for dig at sikre den rette rådgivning og kommunikation - samt tage ansvar for at opgaverne ikke slipper dine hænder, før de er løst? Så er du muligvis vores kommende kollega.

Da en af vores Servicedesk kolleger har fået muligheden for nye og spændende udfordringer i Forca, leder vi efter en kollega, som har en bred it-viden og er serviceminded af natur.

Du bliver del af et team på seks kollegaer, der stiller krav til kvalitet og rettidighed, og som sammen dækker åbningstiden fra kl. 7.00 til 17.00.

Forcas Servicedesk har ansvaret for at hjælpe alle brugere - interne som eksterne - og vores mål er at løse deres problem så hurtigt som muligt og altid af høj kvalitet. Alle henvendelser vedrørende fejl, driftsproblemer, bestillinger og supportrelaterede spørgsmål sker gennem Servicedesk - enten via en ticket, telefonisk eller som besøg i vores drop-in.

Læs hele annoncen her.

Egmont søger it-supporter til Egmont IT, København

Danmarks største medievirksomhed Egmont søger en dygtig kollega til vores it-servicedesk-afdeling. Med fokus på at styrke vores stærke medie-positioner og nye digitale forretningsområder leder vi efter en kollega, som brænder for it-service.

I Egmont koncernen er vi 6.400 brugere, og vi ønsker at udvide staben med erfarne og dygtige it-supportere, der dels vil bruge deres viden og kompetencer og dels ønsker at udvikle sig i en stor organisation.

Du kommer til at indgå i et team af ni dygtige medarbejdere i vores Servicedesk.

It-servicedesk er ansvarlig for service og support af pc’er og Mac’er og løser mange forskelligartede opgaver inden for brugeradministration, klient-installation, Microsoft Office, Adobe-produkter, printere, indkøb, mobiltelefoner m.m.

Som medarbejder i it-servicedesk vil du få en betydningsfuld rolle med et stort ansvar for at levere support og yde service af højeste kvalitet, både remote, on-site og telefonisk.

Læs hele annoncen her.

Novax søger tekniker, Lystrup

Er du imødekommende, serviceminded og teknisk velfunderet? Kan du holde overblikket og bevare roen og den venlige tone selv i travle perioder?

Så er du måske vores nye tekniker i Novax.

Som tekniker hos Novax bliver du en del af vores leveringsteam, der supporterer og leverer hardware til mere end 550 lægeklinikker over hele landet.

Jobbet består både af teknisk it-support via telefon og servicedesk, samt af teknisk klargøring og opsætning af pc'er, servere og andet teknisk udstyr.

Udover arbejdet på hovedkontoret i Lystrup, vil der også være udedage med levering og opsætning af hardware i klinikken.

Det kan både være ved nye kunder eller ved udskiftning af hardware hos eksisterende kunder. Dette vil typisk være i spidsbelastninger eller ved hasteopgaver.

Læs hele annoncen her.

Globus Data søger kunde- og supportkonsulent, Holte

Vil du være med til at supportere og videreudvikle systemer indenfor idræts-, sports- og konferencebooking?

Globus Data er på udkig efter en problemknuser med erfaring og flair for både it og kundeservice til vores kontor i Holte med start hurtigst muligt.

Vi er en mindre it-virksomhed i udvikling og søger en kunde- og supportkonsulent til at styrke vores supportteam, som sigter efter at yde den bedste service i branchen.

Vi supporterer og underviser i eget udviklet websystem Halbooking. Systemet anvendes inden for idræts- og eventfaciliteter. Vores typiske kunder er idræts-, fitness-, padelcentre, svømmehaller, event- og konferencehuse.

Derudover supporterer og underviser der også i eget udviklet kasseapparatssystem, samt en lang række mindre tekniske applikationer som anvendes til lysstyring, adgangskontrol m.m., alt sammen er integreret til Halbooking.

Læs hele annoncen her.

dnpVisiosign søger it-supporter – kundesupport af CMS og skærme til dnpVisiosign, Karlslunde

Trives du i en support-rolle og elsker du at give den bedst mulige service til kunder, via telefon og mail? Har du arbejdet med cloudbaserede service-løsninger og har du samtidig en bred it-teknisk indsigt? Så er du måske vores nye it-supporter.

Som it-supporter hos dnpVisiosign får du et spændende og alsidigt job med udfordringer og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Du bliver en del af en arbejdsplads med engagerede kollegaer, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og gode kollegiale relationer. Vi er et team af fire dygtige erfarne support-medarbejdere.

Vi har cirka 500 unikke kunder og 10.000 slutbrugere. I mange tilfælde er der tale om kunderelationer der er mangeårige, primært fra Danmark og øvrige Skandinavien.

Det er en fordel hvis du har erfaring fra it-support og Microsoft 365. Måske du også har kendskab til CMS, html og CSS. Vores system, Visiosign Cloud, er et CMS-værktøj.

Læs hele annoncen her.

Gorrissen Federspiel søger it-supporter, København

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for it-support hos en af Danmarks førende advokatkontorer?

Sætter du en ære i et højt serviceniveau og vil du være med til at sikre, at dine kollegaer altid får en god brugeroplevelse? Så er det måske dig vi leder efter til vores it-support team i København.

Som en del af Gorrissen Federspiel vil du opleve en alsidig hverdag med et højt tempo. Din hverdag kan bestå af alt fra 1. og 2. level support til opsætning af et Tour de France-event eller it-support i Højesteret.

Som på alle øvrige områder søger vi, også i it-support teamet, at være in a league of our own. Dette indebærer blandt andet, at vi kontinuerligt arbejder for at optimere både processer, systemer og brugeroplevelser med henblik på at understøtte forretningen.

I it-support teamet yder vi 1. og 2. level support til firmaets cirka 550 medarbejdere som er fordelt på vores kontorer i Aarhus og København.

Afdelingen er bemandet fra klokken 08:00 til klokken 18:00. Uden for almindelig åbningstid skiftes vi til at supportere huset i en vagtordning.

Læs hele annoncen her.

PensionDanmark søger it-supporter, København

Drømmer du om et job, hvor folk bliver glade for at se dig, og vil du gerne gå på arbejde på en af Københavns bedste adresser? Er du god til at yde effektiv og kompetent it-support? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye it-supporter bliver du hurtigt et populært ansigt i PensionDanmark, når du går en runde på kontoret for at sikre synlig og lettilgængelig it-support. Din vigtigste opgave er nemlig at yde kompetent og venlig service til alle medarbejdere og eksterne kollegaer i huset.

Det er også dig, der regelmæssig gennemgår AV og it-udstyr i mødelokalerne, så dine kollegaer kan være sikre på, at alting spiller, når de skal bruge det.

Derudover er du også med til at stå for udfærdigelse af it-vejledninger, system- og driftsdokumentation samt drift og udvikling af PensionDanmarks helpdesk-system, der er baseret på Topdesk.

Du deles desuden om rollen som Incident Manager på skift med de øvrige medarbejdere i it-supporten.

Læs hele annoncen her.

Himsa II søger it-support og QA-specialist, København

I det daglige vil du være en af tre kolleger i Support og QA-teamet i København med ansvar for ”Supportpostkassen”, hvor eksterne udviklere og kunder stiller spørgsmål i forbindelse med integration til vores produkter eller mangler information for at få dem til at virke.

Da vores distributører i de fleste tilfælde yder den direkte support til slutbrugerne, vil det mest være 2nd eller 3rd line support der udføres fra HIMSA, hvor vi tilbyder kvalificeret support til distributører og medlemmer i hele verden, fra vores kontorer i København og Minneapolis.

Derudover har vi en øget mængde direkte support fra slutbrugere på vores Cloud-løsning, der kan rekvirere support via supportportalen.

Support og QA har ansvaret for QA-testning af vores primære produkter, således at vi sikrer den gode kvalitet under udviklingen og før vi releaser et nyt produkt.

Hvis du som person lægger ekstra vægt på QA-delen af jobbet kan vi være fleksible med at udforme den gode stilling til dig. I forbindelse med større projekter og releases vil Support og QA have ansvar for at udføre QA-testen og medvirke til at vedligeholde vores testprocedurer.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her

Drømmer du om at blive it-ansvarlig for kongen, så skal du slå til nu. Det er dog blot en ud af 10 ledige it-stillinger, som vi har fundet til dig i denne uge.

Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu