Artikel top billede

(Foto: Screenshot/Kristoffer Ingemand)

Få dage gammel opdatering til PowerToys førte til nedbrud – Microsoft udsender rettelse

Det er ikke længe siden, at Microsoft PowerToys v0.69.0 kom ud, men der er allerede kommet en opfølger, som skal fikse en bunke af problemer.

I sidste uge kom Microsoft med en ny version af sin gratis, open source, Windows-værktøjskasse PowerToys i form af version v.0.69.0, som tilføjede funktionen registry-preview til at hjælpe brugere med at forhåndsvise virkningen af ​​at importere en .reg-fil til registreringsdatabasen.

Den nye version 0.69.1 er dog allerede kommet, og det skyldes en række fejl i den tidligere opdatering.

Det skriver Onmsft.

Derfor kommer opdateringen uden nye funktioner, men blot for at lappe hullerne.

”Dette er en patch-udgivelse til at løse problemer i v0.69.0 for at rette nogle fejl, som vi anså for vigtige for stabiliteten baseret på indgående rater,” fremgår det af ændringsloggen på GitHub.

Følgende fejl er blevet fikset:

  • Et problem, der fik Registry Preview-vinduet til at antage en størrelse for stor til skærmen efter åbning af en stor fil.

  • Et problem med nedbrud i applikationen under Indstillinger efter at have valgt den nye "Keep awake until experiation"-mulighed for visse tidszoner.

  • Fejl i menu og værktøjstip i Registry Preview.

  • Tilføjelse af genvejene Ctrl+S og Shift+Ctrl+S til lagring i Registry Preview.

  • Rettelse af ikoner til forhåndsvisning af registreringsdatabasen på nogle systemer.

  • Skjul installer-hashes for udgivelsesbemærkninger på siden Hvad er nyt.

  • Der er tilføjet kode for at undgå nedbrud som følge af de seneste ændringer i genvejskontrol.

  • Rettelse af et nedbrud, når brugere åbner eller gemmer en fil, når Registry Preview kører med administrative rettigheder.

  • Rettelse til kommandolinjefunktionen til Awake.
PowerToys bør give brugeren besked om opdateringen automatisk, men hvis det af en grund ikke skulle være tilfældet, kan brugeren gå til Generelt efterfulgt af Tjek for opdateringer og derefter Installer nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere