Hitman-ejers bestyrelse trækker sig

Samtlige bestyrelsesmedlemmer hos det engelske spilfirma Eidos har trukket sig, efter et købstilbud fra konkurrenten SCI er blevet gjort ubetinget. Heriblandt er Eidos' topchef og den gruppe, der var med til at købe danske IO Interactive sidste år.

Kampen om det britiske spilforlag Eidos betyder, at samtlige medlemmer af bestyrelsen har trukket sig, efter konkurrenten SCI har gjort sit køb af Eidos ubetinget.

Blandt medlemmerne er formand John van Kuffeler, administrerende direktør Mike McGarvey og den kreative chef, Ian Livingstone.

Det var den bestyrelse, der sidste år besluttede at købe danske IO Interactive og selskabets Hitman-spil for en kvart milliard kroner.

Med øjeblikkelig virkning vil den nye bestyrelse i stedet bestå af SCI's topchef, Jane Kavanagh, samt Bill Ennis og Rob Murphy, der fremover skal stå i spidsen for det nye selskab.

Ifølge det britiske branchesite Gamesindustry.biz afviser SCI, at selskabet vil fjerne store dele af Eidos' topledelse, som det ellers har været rygtet i et par dage.

SCI's tilbud om at købe Eidos blev gjort ubetinget mandag i denne uge, da aktionærerne i begge selskaber havde godkendt handlen. Dermed blev det endelige låg lagt på handlen, hvor SCI slog Bono-selskabet Elevation Partners af banen.

SCI er nu i gang med at skaffe omkring 650 millioner kroner gennem udstedelsen af nye aktier. Pengene skal bruges til at sammenlægge og drive det nye selskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Du skal opdatere nu: Linux-servere i Azure står pivåbne for alvorlige angreb via nyopdaget OMIGOD-sårbarhed
Du bør omgående patche fire alvorlige sårbarheder i Linux VM’ere i Microsofts Azure-cloud. Sårbarhederne findes i Open Management Infrastructure (OMI) og kaldes OMIGOD. Se her, hvad du skal gøre.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Identificér og håndter sofistikerede sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt
Forebyggelse er ikke nok. Sikkerhedsbrud kan og vil ske, og så skal de håndteres hurtigt og effektivt. Men sofistikerede angreb kan holde sig under radaren længe, og de helt rette modsvar være svære at identificere.