Artikel top billede

(Foto: Photo by youxventures, Unsplash)

Vi har fundet 10 leder-stillinger, som du kan søge lige nu

Drømmer du om et nyt job som leder, så har vi håndplukket en række ledige stillinger, som du kan søge netop nu.

I denne uge har vi fokus på ledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser somBanedanmark, Dansk Flygtningehjælp og Netcompany.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Bloom søger for Logos Payment Solutions head of developmenttil virksomhed i vækst, Odense

Vil du være med til at sætte retningen for et hold af specialister, der laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark?

Logos Payment Solutions oplever stor efterspørgsel på deres støt voksende produktportefølje, og der er planer for yderligere international ekspansion. De har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Til deres udviklingsafdeling i Odense, søger vi en head of development, der skal være med til at lede et team af 14 dygtige specialister der har fokus på betalingsløsninger til elladestationer, brændstofanlæg og bilvaskeanlæg.

Teamet består af både udviklere, tre projektledere og en solution manager og der er en god blanding af både erfarne og mindre erfarne folk.

De klassiske ledelsesdiscipliner såsom MUS, trivsel og kompetenceudvikling af dine medarbejdere bliver en central og vigtig del af dit arbejde. Du vil samtidigt også få ansvaret for rekruttering af nye medarbejdere.

Læs hele annoncen her.

Københavns Professionshøjskole søger leder til nyoprettet afdeling for sammenhængende service, København

Som leder for den nye afdeling vil du være ansvarlig for at sikre høj tilfredshed og effektiv problemløsning for vores studerende og medarbejdere, samt skabe fremdrift i tværgående serviceprojekter, der skal sikre en mere brugerorienteret, intuitiv hverdag.

Du vil også spille en nøglerolle i udviklingen og implementeringen af vores serviceprocesser og -strategier på tværs af alle vores serviceafdelinger og touch points.

Du bliver en del af Digitalisering, IT og Bibliotek, der er placeret i ressourceområdet.

Med vores nye digitale initiativer skal du og din afdeling spille en central rolle i at understøtte Københavns Professionshøjskoles overordnede strategi. Vi ønsker at sætte brugerne i centrum og arbejde helhedsorienteret i stedet for at have fokus på processer i de enkelte enheder og afdelinger, der yder service.

Afdelingen skal blandt andet have ansvaret for at udvikle et fælles servicekoncept og på den måde skabe sammenhæng hele vejen igennem ud til brugeren og optimere sammenhængende service på tværs af ressourceområdets afdelinger.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger for Automation Lab regional manager, Albertslund

Trives du med ansvar, værdibaseret ledelse og ambitiøse, grønne løsninger i automationsbranchen?

For vores kunde, Automation Lab, søger vi en regional manager til deres afdeling i Albertslund, som er i rivende udvikling.

Sammen med resten af ledelsesteamet får du ansvaret for at lede og udvikle et kompetent team i Automation Lab, som går forrest i nytænkende løsninger indenfor grøn teknologi og Power-to-X.

Automation Lab oplever stor efterspørgsel på deres kompetencer og der er mange projekter i gang. Derfor søger de nu den helt rette kandidat til at stå i spidsen for deres team i Albertslund.

Den rette kandidat besidder både evnen til at være en fantastisk leder og samtidig motiveres af at skabe nye, grønne forretningsområder. Som Regional Manager vil du vil du ligeledes være projektansvarlig for de projekter, der håndteres fra kontoret i Albertslund.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger teamleder, København

Vil du være med til at lede fagligt dygtige it-medarbejdere og løbende skabe struktur, forbedringer og eksekvering i en statslig organisation – så er jobbet som teamleder i vores it-stab måske noget for dig.

På it-området er Banedanmark i gang med en betydelig udvikling. Dette skal blandt andet medvirke til, at understøtte vores virke som en moderne og grøn infrastruktur-forvalter, og dermed sikre den fremtidige jernbane.

Det betyder, at implementeringen af it-sikkerhed og it-udvikling samt generel styrkelse af vores it-operating model, er centrale indsatsområder for alle i it-området.

Men vi kommer ikke i mål uden yderligere forstærkning til vores team.

For at sikre det fortsatte arbejde og succes har vi oprettet en ny stilling som teamleder i it-staben. Vi er stolte over vores daglige gode drift, vedligehold og de mange nye tiltag, vi tilbyder på tværs af Banedanmark – men vi har behov for yderligere ledelseskapacitet.

Som teamleder får du som primær opgave at støtte it-chefen med et særligt fokus på den daglige koordination af aktiviteter og leverancer af samme - samt de daglige personalemæssige forhold.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger it-manager, København, Aarhus eller Aalborg

Som it-manager i Netcompany er du ansvarlig for at lede it-projekter sikkert i mål.

Du vil have personaleansvar for dit projektteam og skal kunne risikostyre store projektleverancer samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift.

Du vil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Foruden ledelsesmæssig erfaring kræves det ligeledes, at du besidder stærke it-faglige kompetencer. Som it-manager er det vigtigt, at du kan indgå i både sparring og problemløsning omkring den tekniske løsning, som leveres til kunden.

Sideløbende med projektledelse vil du komme til at agere mentor for nye motiverede konsulenter og senior konsulenter. Mentorrelationen er en varig relation, der giver dig mulighed for at følge og udvikle dine mentees gennem deres karriere i Netcompany.

Læs hele annoncen her.

Unique Human Capital søger for Danmarks Statistik en it-chef, København

Vil det være udfordrende og sjovt at beskæftige sig med digitalisering, den nyeste teknologi og al den viden, som du normalt kun har adgang til via medierne?

Så står et spændende job klar til dig på Østerbro, hvor du som it-chef til dagligt kan beskæftige dig med applikationsudvikling og personaleledelse i forbindelse med udvikling og drift af systemer og processer, der understøtter essentiel viden for samfundet, staten og erhvervslivet.

Som it-chef i Danmarks Statistik bliver du en del af en ledergruppe med fem it-chefer, som har hver deres ansvars- og funktionsområde. Du bliver it-chef for et udviklingsorienteret område og vil være leder for cirka 12 dedikerede medarbejdere.

Ud over udvikling vil der ligeledes løbende være applikationsvedligehold i form af tilpasninger og konfigurationer for de systemer, som du og dit team forvalter. Langt de fleste systemer er programmeret i huset, og der benyttes kun i mindre omfang eksterne leverandører.

Læs hele annoncen her.

Topsil GlobalWafers søger it manager, Frederikssund

For at løfte og optimere Topsils indsatser inden for it-området søger vi dig, der dels motiveres af at lede og understøtte dine kollegaer, dels har mod på at skabe det fulde overblik over it-afdelingen, teamets ansvarsområder og den fremtidige strategiske retning for it.

Som ansvarlig for Topsils it-services vil du have funktions- og medarbejderansvar, og du vil referere til vores Research & Development Manager.

Vi leder derfor ikke blot efter dig, som har erfaring med it-paletten, men også efter dig, som arbejder ud fra en ledelsestilgang, hvor du har fokus på den enkelte medarbejders udvikling.

Det er centralt, at vores kommende it-manager dermed evner at kommunikere og samarbejde i øjenhøjde med teamet, der i dag er på tre medarbejdere. I dag er ansvarsområderne fordelt ud fra support til produktionen, administrationen samt Topsils generelle it-sikkerhed.

Læs hele annoncen her.

Dansk Flygtningehjælp søger head of it service and operations, København

The humanitarian sector is shifting to a new reality. Digital services are now mission critical for us in almost all parts of our operations. We depend on them as those we serve depend on us.

With the DRC you can deploy your IT and digital service management experience against the most valuable vision: A dignified life for all displaced.

Our IT Service and Operations area is looking for a manager with global perspectives and experience. You will use engagement and collaboration, openness and curiosity, understanding and appreciation to deliver a globally efficient support organisationwhich looks after both local and global products. You will set the ambition for end user support and direct the team where we have most impact on the communities we serve.

You will know when and where to apply innovative approaches and when to ensure streamlined and robust standardised IT processes. And you will convey this to employees, peers, and stakeholders alike to ensure global alignment.

Læs hele annoncen her.

Capgemini Danmark søger team lead, Vallensbæk

Are you ready to take the leap and become our new Practice Lead for our EPIC System Delivery Practice? Do you want to make a significant difference by challenging the electronic health record system as it exists today? At Capgemini DK, we create better solutions through close collaboration with hospitals and public authorities, making a difference for both our clients and their patients.

Capgemini DK is seeking a talented and experienced Practice Lead to join our EPIC System Delivery practice. As a Practice Lead, you will be responsible for successfully managing a team of certified EPIC Systems consultants, who work on high-profile engagements in the health sector both in- and outside of Denmark.

In this role, you will be able to use your unique knowledge in healthcare-IT, EPIC, and leadership, as well as your experience as a consultant, to devise creative solutions that you will also configure and see become reality.

Læs hele annoncen her.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen søger teamleder til Styring og IT, Valby

Brænder du for at lede it-projekter og have styr på compliance, så har vi en spændende stilling som teamleder i team Styring og IT i Administrationssekretariatet.

Du skal lede et team på syv medarbejdere, som består af it-projektledere og medarbejdere med særlig kompetencer inden for it-sikkerhed, GDPR, styringsopgaver og ledelsesinformation. Det er et kompetent team, hvor mange har flere års erfaring.

Du skal kunne motivere til samarbejde og teamånd, samtidig med at der fastholdes en effektiv opgaveløsning. Der er fokus på arbejdsglæde og fortsat kompetenceudvikling af teamet.

Du har ansvaret for styrelsens it-budget og har ansvar for at sikre budgetoverholdelse af it-projekter.

Du har ansvar for at sikre, at vores compliancearbejde med it-udbud, it-sikkerhed og GDPR fastholdes og udvikles. Styrelsen er kunde hos Statens It, som leverer it-udstyr og hoster styrelses it-systemer. Du vil også selv skulle varetager opgaver og projekter.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.