Artikel top billede

(Foto: SAP/Stephan Daub)

SAP og Microsoft indgår samarbejde om kunstig intelligens: Rekrutteringsværktøj med danske rødder får adgang Open AI’s teknologier

De to tech-kæmper fra hver sit kontinent udvider samarbejdet om fælles generative AI-projekter inden for personalerekruttering.

Tyske SAP udvider nu sit partnerskab med Microsoft om generative AI-projekter indenfor personalerekruttering.

Det sker ved, at SAPs SuccessFactors, der blev grundlagt I Danmark i 2001 og solgt til SAP 10 år efter, får adgang til Open AI’s kunstige intelligens.

SuccessFactors vil blive integreret med Microsofts 365 Copilot og Azure OpenAI-Service og derigennem få adgang til højteknologiske AI-sprogmodeller.

SuccessFactors er en cloud-baseret HR-software, der understøtter vigtige HR-funktioner herunder lønafregning, talentstyring, analyser og personaleplanlægning. Virksomheden blev grundlagt i 2001 af Lars Dalgaard og solgt til SAP i 2011 for hele 19 milliarder kroner.

"Vi er meget begejstrede for de muligheder, generativ AI kan betyde for vores industri og vores kunder," siger SAPs administrerende direktør Christian Klein til Reuters.

SAP og Microsoft har længe haft et tæt samarbejde. I 2019 indgik de et kæmpe cloud-samarbejde, hvor Microsofts Azure blev SAP's fortrukne cloud-partner.

Siden har de to tech-giganter løbende styrket samarbejdet og i starten af 2021 blev Microsoft Teams en integreret del af samtlige SAP-løsninger.

I slutningen af ​​april måned sagde Christian Klein, at SAP ville integrere Microsoft-støttede OpenAI's ChatGPT i sine produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere