Thomas Møgelbjerg

Erhvervsjournalist

E-Mail

thmo@cw.dk

Linkedin

Se Thomas's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist hos Computerworld, hvor jeg dækker danske og internationale it-selskaber.

Det gælder både store børsnoterede selskaber såvel som mindre it-firmaer. Jeg skriver om alt fra nye regnskaber og ledelsesstrategier til, hvordan tendenser og konjunkturændringer udfordrer branchen på den ene eller den anden måde.

Jeg er uddannet bachelor i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet hos Dagbladet Børsen.67 artikler på Computerworld

Thomas Møgelbjerg

Han er blandt de bedste CIO'er i Danmark: Med få midler har Bjørn Borup digitaliseret dansk Røde Kors

Nomineret til Årets CIO 2023: Den omkostningsbevidste tilgang ved at transformere it i Røde Kors er svær, når den humanitære organisation ikke kan konkurrere på lønninger eller investere i de nyeste teknologier. Røde Kors’ danske CIO ser pengemanglen som et rammevilkår.

6. juni 2023 kl. 11.09 | læs »

For tredje år i træk roder Netcompany rundt i bunden af Computerworlds image-undersøgelse - men der er en god forklaring, mener selskabet

Igen rangeres Netcompany som en af de dårligste selskaber i Computerworlds image-undersøgelse. Men der er en god forklaring, mener Netcompany-chef Thomas Cordth.

2. juni 2023 kl. 09.00 | læs »

Microsoft lancerer fællesskab for Mac-brugere

Det er gratis at blive medlem af Microsoft Mac Admins, men du skal du have en 365-konto.

2. juni 2023 kl. 08.30 | læs »

SAS fortsat ramt af omfattende it-nedbrud: Hackergrupper kræver nu tre millioner dollar i løsesum

Hackergruppen Anonymous Sudan kræver nu næsten 21 millioner danske kroner for at stoppe de DDoS-angreb, der har været rettet mod SAS i ni dage nu. Hackergruppen ser ud til at have haft SAS som mål i flere måneder.

2. juni 2023 kl. 07.50 | læs »

Aarhusiansk softwarehus åbner kontor i Madrid / Elon Musk er hjemvendt fra charmetur til Kina / Wizer får ny it-chef / Dells omsætning falder 20 procent

Aarhusiansk softwarehus åbner kontor i Madrid. Elon Musk er hjemvendt fra charmetur til Kina. Wizer får ny it-chef. Dells omsætning falder 20 procent. App Store sætter omsætningsrekord

2. juni 2023 kl. 06.40 | læs »

Netcompanys nye lufthavnsplatform vil revolutionere måden, som vi rejser på: ”Vi er allerede blevet kontaktet af amerikanske, asiatiske og mellemøstlige lufthavne”

Det er endnu svært at finde ud af, hvor udbredt Netcompanys luftshavnsplatform er, men ved selskabets kapitalmarkedsdag torsdag fik vi sat ord på det enorme markedspotientiale direktøren ser i platformen.

1. juni 2023 kl. 16.45 | læs »

Netcompany skal udvikle EU's wallet, der kan blive konkurrent til Apple Pay: Sigter mod at lancere løsning til samtlige EU-borgere i 2026

Til Netcompanys kapitalmarkedsdag er der nyt om EU's digitale wallet-projekt, som Netcompany skal levere. Og ambitionerne er tårnhøje.

1. juni 2023 kl. 15.24 | læs »

Tre digitale platforme skal gøre Netcompany verdenskendt: ”Det her er fremtiden i it”

Ved Netcompanys kapitalmarkedsdag præsenterer topchef André Rogaczewski tre digitale platforme, som skal hjælpe Netcompany med at nå sit mål om en organisk omsætning på mindst 8,5 milliarder kroner i 2026.

1. juni 2023 kl. 11.59 | læs »

Ikea køber softwarefirma

For et ukendt beløb har Ikea købt et amerikansk softwarefirma, der har kunder som H&M, DHL og Uber.

1. juni 2023 kl. 08.35 | læs »

Twitter har mistet en tredjedel af sin værdi, siden Elon Musk købte mediet

Da Elon Musk købte Twitter for 44 milliarder dollar i oktober 2022, mente han selv, at det var for mange penge. Ny vurdering giver ham ret i, at han betalte overpris.

1. juni 2023 kl. 08.10 | læs »