Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Udvikler-portalen Stack Overflow fyrer 10 procent af personalet – og mister marked til ChatGPT

Spørgsmål-svar-portalen for udviklere Stack overflow fyrer hver 10. ansatte og mister trafik til ChatGPT.

Stack Overflow, en spørgsmål-og-svar-portal for udviklere, fyrer 10 procent af sine ansatte.

Fyringerne vil berøre mindst 58 personer og omfatte UX-designere, HR-folk, produktdesignere og seniorudviklere.

Virksomhedens administrerende direktør, Prashanth Chandrasekar, skriver på Stack Overflows blog, at nedskæringerne er et resultat af virksomhedens fornyede fokus på lønsomhed som følge af den fremherskende makroøkonomiske uro.

"Dette var også resultatet af en ærlig gennemgang af vores strategiske prioriteter for regnskabsåret såvel som vores organisationsstruktur, da vi investerer for fortsat vækst for Stack Overflow for Teams," skriver Prashanth Chandrasekar.

Selskabet har kontorer i England og USA.

Mister opmærksomhed

Samtidig skriver Winbuzzer, at flere udviklere fravælger Stack Overflow som følge af ChatGPT’s fremstød. Udviklerne vil hellere spørge chatbotten end at lede efter svar på forummet.

Det har ført til, at Stack Overflow oplevet et markant fald i besøgstal i de seneste måneder.

"ChatGPT gør det lettere for programmører at få den hjælp, de har brug for, hvilket resulterer i færre spørgsmål stillet på platforme som Stack Overflow," lyder det fra senior insights manager hos Similar Web David Carr i et blogindlæg.

Det sker blandt andet som følge af, at ChatGPT-generede svar begyndte at strømme til platformen, hvilket førte til, at Stack Overflow forbød brugen af ChatGPT-svar.