Artikel top billede

(Foto: Miklos Szabo)

Efter 7-Eleven-hacket: Topchef Jesper Østergaard åbner op og deler alle detaljer - her er hvad han lærte af angrebet

Sorte skærme, alternative betalingsterminaler og hårdt tjente lærestreger. Læs alt om 7-Eleven-hacket, der lukkede kiosk-kædens 185 butikker ned sidste år, og hvad selskabet har lært om sikkerhed på den bekostning.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs alle detaljer om 7-Eleven-hacket.
  • Se hvordan koncernen med snilde fik betalingsterminaler igen.
  • Læs hvad ledelsen har lært af det voldsomme angreb.
2.186
11 min
Mandag 8. august 2022 klokken 9.30 sidder den administererende direktør for Reitan Convenience Denmark, Jesper Østergaard, og lægger sidste hånd på sin præsentation til et vigtigt møde, der skal foregå klokken 12.00 samme dag.

Bestyrelsesmedlemmer i Reitan Convenience, som ejer kiosk-kæden 7-Eleven, er på vej ind til København. Medlemmerne, der kommer fra hele Norden, skal deltage i det kvartalsvise bestyrelsesmøde, som denne gang bliver huset af den danske del af koncernen.

Ugen op til mødet har været hektisk for Jesper Østergaard, og denne morgen er ingen undtagelse. Jesper Østergaard klaprer i tastaturet, mens han tænker præsentationen igennem, som om få timer skal forelægges for resten af den otte mennesker store bestyrelse.

Så bliver skærmen pludselig sort og river Jesper Østergaard ud af sin dybe koncentration. Jesper Østergaard sukker, og får et flashback til en anden tid, hvor computere ofte gik døde, og så var der ikke andet at gøre end at reboote den.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter