Artikel top billede

Streaming: Anden sæson på vej om Asgårds løgnagtige halvgud

Endelig kan vi få lov at nyde endnu en omgang med én af Asgårds mest kendte bedragere, Loke, der som sædvanlig spilles af Tom Hiddleston.

Det er efterhånden noget tid siden, at Disney lancerede en serie om halvguden Loke, og derfor er det da også på tide, at der nu er en ny sæson på trapperne.

I første sæson, der var en af de bedre Marvelserier, stiftede vi bekendtskab med den bureaukratiske organisation TVA (Time Variance Authority), der ad flere omgange kom op at toppes med ‘Unodernes gud’ på grund af hans lemfældige omgang med tid og rum.

Desværre varede sæsonen kun seks episoder, men var til gengæld et hit, og nu lader Disney endnu en sæson rulle af stablen.

Den udkommer allerede 6. oktober på Disney+ og er tilsvarende på seks afsnit.

Handlinger foregår umiddelbart hvor første sæson slap – nemlig hos TVA. Her er Loke begyndt at opleve fænomenet ”timeslipping”, hvor man på mystisk vis suges gennem tid og rum.

Men hvad det så nærmere er og hvordan man får styr på sådan noget, er bl.a. op til Loke og hans allierede tage sig af.

Han skal samtidig bakse med, at erobreren Kang kigger forbi.

Serien fortsætter med Tom Hiddleston i hovedrollen, og han akkompagneres også stadig af Owen Wilson og Sophia Di Martino som henholdsvis kontorarbejderen Mobius M. Mobius og Lokes kvindelige udgave Sylvie.

Du kan se traileren til den nye sæson her.

Titel: Loki

Sæson 1 kan streames på Disney +, sæson 2 har premiere 6. oktober.