Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Forsiden på Weblager.dk, der siden tirsdag i sidste uge har været ramt af et it-nedbrud.

Borgere i 50 kommuner ramt af it-nedbrud i stort digitalt byggearkiv

Borgere i cirka 50 kommuner har i over en uge ikke kunne få adgang til deres byggesager, da byggesagsarkivet Weblager.dk er ramt af it-nedbrud.

Siden tirsdag i sidste uge har byggesagsarkivet Weblager.dk været ramt af it-nedbrud, der betyder, at borgere i cirka 50 komunner ikke har adgang til afsluttede byggesager.

Det skriver Ekstra Bladet, der har fået en bekræftelse fra Carsten Christensen, produktionschef ved Dansk Scanning, der driver Weblager.dk.

”Normalt har vi interne hardware- og software-eksperter, men vi har måttet hidkalde ekstern ekspertise for at komme online hurtigt igen. Der bliver arbejdet intensivt på at komme tilbage online. Vi forventer selvfølgelig, at vi snart er online igen. Indtil da må man desværre væbne sig med tålmodighed. Men det giver selvfølgelig frustrationer blandt både borgere og kommuner,” siger Carsten Christensen til Ekstra Bladet.

Når man i skrivende stund forsøger at få adgang til Weblager.dk, mødes man med teksten:

”Dokumenter er desværre ikke tilgængelige på WebLager® i øjeblikket.”

”Din kommune har ikke muligheden for at tilgå de udstillede dokumenter / tegninger – vi arbejder hårdt på at løse udfordringen.”

Computerworld arbejder på en kommentar fra Weblager.dk.