Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Elon Musks opfordring til annoncører efter charmeoffensiv: ”Knep jer selv”

Den amerikanske rigmand skruer retorikken op overfor sin forhenværende annoncør-kunder på X.

Der skulle ikke gå lang tid efter den kontroversielle rigmand og tech-magnat Elon Musks vendte hjem fra charmeoffensiv i Israel ovenpå udskældte antisemitiske udtalelser, før han igen fandt grovfilen frem.

Under et interview under New York Times Dealbook-konferenc i New York kommer Elon Musk med en klar besked rettet mod de annoncører, som har boykottet annoncering på Elon Musks sociale medie X, ovenpå hans konspiratoriske opslag mod jøder:

”Jeg håber de stopper. Stop annonceringen,” siger han og fortsætter: ”Hvis nogen forsøger at afpresse mig med annoncering eller penge: Knep jer selv. Er det tydeligt nok? Det håber jeg det er.”

Samtidig indrømmer han situationens alvor for det sociale medie: ”Hvad det her boykot vil udrette, er at det vil slå denne virksomhed ihjel,” ærgrer han sig.

”Det vil forsvinde, og det vil være væk på grund af annoncørers boykot.”

Elons Musks skærmydsler med annoncører på det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter, tog en drastisk drejning, da han for to uger siden kommenterede på et opslag omhandlende anti-semitisk konspirationsteori og kaldte det ’den egentlige sandhed’.

Udsagnet udløste en annoncørflugt fra mediet, hvor over 100 brands indstillede deres reklamering på sitet.

Tilbage i september kom Elon Musk i clinch med den jødiske NGO, Anti defamation League, som han på X beskylder for at bidrage til 60 procents dyk af virksomhedens omsætning.

Uddrag af interviewet kan ses herunder:




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udviklere til Internationalt samarbejde

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

SAP Project Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Testmanager med agilt mindset
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere