Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Kristoffer Ingemand)

SAP satser stort på cloud og opretter ny enhed til at styrke området

SAP vil satse yderligere på vækst og adoption inden for cloud.

ERP-giganten SAP har satset på cloud de senere år, og den satsning kommer til at fortsætte.

SAP vil derfor fra 1. april i år oprette en nyt udvalg i bestyrelsen, som udelukkende skal fokusere på at accelerere cloud-vækst samt at sikre kundernes evne til kontinuerlig innovation og adoption i skyen

Det skriver SAP i en meddelelse.

Det nye bestyrelsesområde skal ledes af Thomas Saueressig, som er en af topfolkene i SAP, og som blandt andet har været leder for området SAP Product Engineering.

Ændringen betyder, at Muhammad Alam overtageransvaret for SAP Product Engineering efter Thomas Saueressig.

"Jeg er begejstret over, at Thomas Saueressig har sagt ja til at påtage sig en kritisk vigtig ny rolle med fokus på at maksimere potentialet for vores kunder i skyen," sagde Hasso Plattner, formand for bestyrelsen for SAP SE i meddelelsen.

Det nye område kommer til at hedde Customer Services & Delivery og får til formål at undersøger, hvordan kunder hurtigere kan adoptere cloud.

“Med Customer Services & Delivery etablerer vi et nyt niveau af opmærksomhed på vores kunders succes. Jeg kunne ikke være mere ydmyg over at lede dette nye bestyrelsesområde og dette utrolige team. Kundeservice og levering er stedet, hvor dyb produktekspertise og stærke kunderelationer forenes som én. Sammen vil vi drive innovationsadoption og kundetilfredshed til nye højder," udtaler Thomas Saueressig.