Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / Nuuday)

Nuuday retter: Tata overtager altså ikke vores it-infrastruktur

Det passer ikke, at Tata overtager Nuudays it-infrastruktur, lyder det fra Nuuday efter, at Tata torsdag formiddag meddelte, at selskabet overtager 'det fulde ansvar for Nuudays it-infrastruktur.'

Det passer ikke, at indiske Tata overtager ansvaret for Nuudays it-infrastruktur.

Det meddeler Nuuday til Computerworld efter, at selskaberne tidligere torsdag formiddag udsendte pressemeddelelse om, at Tata Consultancy Services overtog 'det fulde ansvar' for Nuudays it-infrastruktur.

I den udsendte pressemeddelelse skrev TCS under et stort billede af Nuudays logo, at 'TCS [overtager] det fulde ansvar for Nuudays IT-infrastruktur, og migrerer den til TCS’ hybridcloud, og muliggør derved fremtidige transformationer.’

Men det passer altså ikke, meddeler Nuuday nu til Computerworld.

“TCS vil IKKE overtage det fulde ansvar for Nuudays it-infrastruktur. Der er tale om et selvstændigt og afgrænset private cloud-projekt, som TCS skal drive for Nuuday,” meddeler Nuudays pressechef, Thomas Rekling, i en mail til Computerworld.

Nuuday meddeler, at det er Tata, der står bag den først udsendte pressemeddelelse, som vi modtog torsdag formiddag.

Angiveligt er pressemeddelelsen skrevet på et andet sprog og dernæst oversat til dansk.

“Der er tydeligvis noget, der er gået tabt i oversættelsen, så det fremstår som en helt anden aftale end den, der er indgået,” lyder det fra Nuuday.

Nuuday vil ikke oplyse yderligere om aftalen og vil heller ikke fortælle, hvad præcist det så er, at Tata Consultancy skal levere og til hvilken pris.

Computerworld beklager fejlen.