Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Film: Barbie-stjerne på vej med The Sims-film

Margot Robbies produktionsselskab arbejder lige nu på en spillefilm baseret på det virtuelle Sims-univers.

Knap 640.000 danskere så sidste år Barbie i biografen, hvilket gjorde filmen til årets bestseller – både i Danmark og i det meste af verden.

Et andet tidløst digitalt hit er The Sims, hvor man kan styre (eller i nogle tilfælde mishandle) sine virtuelle venner.

De spil har Electronic Arts langet over 200 millioner eksemplarer af over disken, og som noget ret usædvanligt for computerspil har serien flere kvindelige spillere end mandlige.

Nu tyder meget på, at man ved at kombinere Barbie-skuespiller Margot Robbie med det digitale univers kan skabe endnu en pink tornado, når The Sims på et tidspunkt rammer biograflærredet.

I hvert fald er Margot Robbies eget produktionsselskab LuckyChap – der også producerede Barbie - sammen med Vertigo Entertainment i gang med at udvikle en spillefilm.

Filmen skal ifølge Variety instrueres af Kate Herron, der blandt andet stod bag den første sæson af Disney-serien Loki og også skal instruere et afsnit af anden sæson af HBO’s The Last of Us.

Barbie-filmen skabte en omsætning på over 10 mia. kroner i billetsalget alene, så mon ikke Margot Robbie også kunne overtale Warner Bros. til at investere i en The Sims-film.

Der forlyder foreløbig ikke noget om, hvorvidt Margot Robbie selv vil indtage en hovedrolle i det virtuelle Sims-univers i filmen – men mon ikke det vil øge sandsynligheden for et hit – og der er heller ikke en lanceringsdato på plads endnu.