Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Teslas facelift af model Y bliver først i 2025

Elon Musk udskyder lancering af revideret Model Y til en gang i 2025

Den amerikanske bilproducent og tech-virksomhed Tesla vil ikke lancere nogen ny, faceliftet Model Y i år.

Det oplyser selskabets administrerende direktør og storaktionær, Elon Musk, på hans sociale nyhedsmedie X, skriver Reuters.

Han forsikrer samtidig, at Tesla løbende opdaterer bilen, hvorfor ’selv en bil der er et halvt år nyere vil være en anelse bedre’.

Model Y’s facelift, kendt under kodenavnet ’Project Juniper’ er tidligere blevet spået en debut i år, efter at kilder tæt på selskabet meldte, at Tesla sigtede efter en masseproduktion en gang i 2024.

Model Y har siden 2023 været ikke bare Teslas, men landets bedste sælgende bil, efter selskabet i begyndelsen af året igangsatte en stribe voldsomme prisreduktioner.

Tesla løftede i efteråret 2023 sløret for sin nye Model 3, som dengang bød et omfattende facelift af bilen, med forbedret rækkevidde, interiør og senere, endnu skarpere priser.

Tesla Model Y blev offentliggjort første gang i 2019, for året efter at debutere i handlen. Bilen fik dansk debut i sommeren 2021.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere