DR klar med netradio-salg af TDC-musik

Det omstridte samarbejde mellem TDC og DR om salg af musik via nettet blev gjort til virkelighed, da DR onsdag lancerede en ny udgave af sin netradio.

De mere end 400.000 månedlige lyttere af DR's netradio kan fremover med et enkelt klik købe den musik, de lytter til, fra TDC's netbutik.

DR lancerede onsdag en ny udgave af stationens netradio, hvor en omstridt aftale mellem TDC og DR er ført ud i livet. Den indebærer, at lytterne sendes direkte over på TDC's hjemmeside.

De to organisationer blev kritiseret af TDC's konkurrenter, da aftalen blev offentliggjort tidligere på året, fordi DR som public service-station efter deres mening ikke bør støtte et privat selskab.

I forbindelse med lanceringen af den nye netradio garanterer radiodirektør Leif Lønsmann da også, at TDC vil få følgeskab.

- Vi har udviklet tilbuddet sammen med TDC, som i forvejen sælger musik på nettet, og senere vil andre musiksalgssteder komme til, udtaler Leif Lønsmann i en pressemeddelelse.

Muligheden er udviklet i samarbejde mellem DR, TDC og de danske pladeselskabers brancheorganisation, IFPI.

Aftalen kommer til udtryk i en lille "KØB"-knap ved siden af det musiknummer, der afspilles på netradioen.

Den nye netradio indeholder ifølge DR desuden forøget lydkvalitet og nemmere adgang til en række kendte radioprogrammer.

DR's netradio er ligesom tidligere udviklet af det københavnske it-firma Shockwaved.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere