Eniro i nordisk aftale om Skype-værktøjslinje

En ny værktøjslinje fra Skype gør det muligt at ringe direkte fra pc'en til telefonnumre, man ser på hjemmesider. I Norden vil Eniro arbejde hårdt for at udbrede Skype til sine brugere.

En nordisk aftale mellem Skype og søgetjenesten Eniro skal gøre det lettere for blandt andet danskere at ringe til numre, de finder på Eniro, ved hjælp af Skype.

Skype har udviklet en værktøjslinje, som fungerer til de konkurrerende browsere Firefox og Internet Explorer.

Når værktøjslinjen er installeret, genkender den automatisk telefonnumre og Skype-numre på en hjemmeside, så man med et enkelt klik kan ringe dem op eller tilføje dem som kontaktperson i Skype.

Hos Eniro har man taget skridtet fuldt ud og gjort det muligt for brugerne at tilføje deres Skype-nummer til deres navn og adresse. Samtidig kan man benytte Eniros søgetjenester direkte fra Skypes værktøjslinje.

- Det her er ikke et eksklusivt samarbejde med Eniro, de går bare ud med den først. Vi kommer naturligvis til at tale med lignende spillere som Eniro på andre markeder, siger Jonas Kjellberg, nordisk chef for Skype.

Ifølge ham er formålet med værktøjslinjen først og fremmest at gøre det lettere for folk at ringe via Skype.

Værktøjslinjen giver også direkte adgang til flere tjenester fra Ebay, der i sidste måned købte Skype for op mod 25 milliarder kroner og dermed gjorde medstifter Janus Friis til Danmarks 10. rigeste person.

Værktøjslinjen fra Skype
http://www.skype.com/products/skypewebtoolbar/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.