Eltel vinder tele-millionordre hos Banedanmark

Eltel Networks Telecom - det tidligere Swedia Networks - har vundet et EU-udbud om at overtage driften af Banedanmarks telefoniudstyr. Ordren har en værdi på et tocifret millionbeløb.

Banedanmark fortsætter med at outsource forretningsområder og har i et EU-udbud valgt Eltel Networks Telecom - det tidligere Swedia Networks - til at overtage driften af al telefoniudstyr.

Det oplyser Eltel i en pressemeddelelse.

Ordren har en værdi af et tocifret millionbeløb og løber over to år.

Den kommer efter, at Banedanmark netop har overladt driften af sit radiotransmissionsnet til Zenitel Danmark og driften af sine it-systemer til Siemens.

I kontrakten er der mulighed for forlængelse i op til fire år, og Eltel overtager en række medarbejdere fra Banedanmark.

Hos Banedanmark handler det om fokus på kerneforretningen, hvor selskabet de seneste år har været ude i et politisk stormvejr.

- Ved at udlicitere på områder, hvor andre aktører har en større ekspertise, sikrer Banedanmark, at opgaverne på samme tid bliver løst både bedre og billigere, udtaler driftsdirektør Henrik Jørgensen.

For Eltel er det endnu en sejr, efter selskabet for nylig vandt en lignende millionordre hos Post Danmark.

Eltel Networks Telecom hed indtil for få uger siden Swedia Networks, men er nu i gang med at blive tæt integreret med moderselskabet Eltel Networks i Danmark.

De to selskaber har fælles ejer og er allerede på internationalt plan blevet slået sammen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere