Konsulenthus vokser på .Net-fokus

Koncentreret fokus på projekter udviklet i Microsoft-teknologien .Net er hovedårsagen til et markant forbedret resultat i konsulenthuset Commentor.

En strategi de sidste par år om at fokusere på Microsoftforretningen med særligt fokus på .Net-teknologien har været givtig for konsulenthuset Commentor.

Omsætningen er gået frem med 30 procent, mens resultatet før skat er steget med 300 procent.

- Vi har været med på .Net-vognen siden starten, og nu kan vi mærke, at det tager fart. Timingen er fin for os, fordi nu har vi ekspertisen i huset, siger Jørn Floor Andersen, administrerende direktør for og medejer af Commentor.

Mobile løsninger i samarbejde med Microsoft og baseret på styresystemet Windows Mobile er også på menuen hos Commentor.

PDA-baserede løsninger

Commentor Fleet Suite omfatter en stribe PDA-baserede løsninger som for eksempel holder styr på kørselsregnskabet, styrer opgaver og optimerer ruter for det udfarende personale.

- I flere af vores produkter laver vi løsninger, der gør allerede kendte funktioner mere brugervenlige som for eksempel telefon, GPS, SMS og e-mail på PDA'en, siger Jørn Floor Andersen.

Konkurrenterne til det i dag 15 mand store firma er eksempelvis Handstep, når det gælder de mobile løsninger og på konsulentsiden er det sværvægtere som Tietoenator og WM-data.

- Og så en underskov af mindre firmaer som os selv, siger Commentor-direktøren.

Han ejer Commentor ligeligt sammen med Jim Christensen og Ole Hedegaard, og de tre forventer, at resultatet i indeværende bliver bedre end det foregående års.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere