Comwir byder også på Netkoncept

It-forhandleren Comwir er også interesseret i at lægge et bud på aktiviteterne i den konkurstruede hardwareforhandler Netkoncept. Kreditorerne afventer skriftlig udmelding fra Asger Jensby.

Den nyetablerede it-forhandler Comwir er også interesseret i at overtage aktiviteterne i den kriseramte og konkurstruede hardwareforhandler Netkoncept.

- Vores advokat har informeret Netkoncepts tilsynsførende advokat Jørgen Elmer om, at vi er interesseret i at lægge et bud på aktiviteterne i Netkoncept, siger Jakob Keil Thye, administrerende direktør, Comwir.

Det har ikke været muligt at komme igennem til Jørgen Elmer for at få en status på forhandlingerne mellem kreditorer og mulige investorer.

Vil have det skriftligt

Kreditorerne, der tæller de store broadlinedistributører samt Magirus og Four Leaf har indtil videre afvist det tilbud, som Asger Jensby i spidsen for investeringsselskabet JMI Invest er kommet med.

- Ejerkredsen bag det tilbud, som Jensby står i spidsen for, ændrer sig tilsyneladende, så nu vil vi gerne have hans tilbud på skrift, og så skal vi nok forholde os til det, siger Lars Götzsche, administrerende direktør for Scribona, der også har penge i klemme hos Netkoncept.

I øjeblikket gløder telefonerne hos striben af kreditorer, der ifølge Götzsche snakker sammen stort set hver halve time i øjeblikket.

Enighed eller konkurs

Det forlyder blandt kreditorerne, at hvis ikke der opnås enighed i dag om en aftale mellem kreditorkredsen og de mulige investorer, så begæres Netkoncept konkurs.

Den absolut største kreditor hos Netkoncept er Microsoft, og sjovt nok kommer den indsatte direktør Bo Kruse fra netop Microsoft.

Om Microsoft har en finger med i spillet omkring udnævnelsen af Bo Kruse spekuleres der på blandt kreditorerne, men det har heller ikke været muligt at få hul igennem til Bo Kruse.

- Ingen kommentarer til pressen i dag, lyder det via en receptionist fra Bo Kruse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere