Sjællandske Dankort-terminaler ramt af TDC-fejl

En række sjællandske Dankort-terminaler er ramt af driftsproblemer. Bankernes betalingsformidler PBS skyder skylden på TDC, der siden mandag har haft problemer med forbindelserne.

En stribe Dankort-terminaler har siden mandag aften været plaget af uregelmæssigheder. Problemerne berører terminaler i en række storkøbenhavnske kommuner.

Ifølge bankernes betalingsformidler PBS er det telegiganten TDC, der skaber problemer og har gjort det siden mandag aften.

- Alt kører som det skal hos PBS, men TDC har været ramt af kabel og linjefejl siden i går, og er det stadig i dag. Det giver problemer på en del terminaler i området omkring Købehavn i perioder, siger kommunikationschef Pernille Kylling, PBS.

Ifølge TDC Erhverv er der blandt andet problemer i Bagsværd, Ballerup, Glostrup, Greve, Hundige, Hørsholm, Karlslunde, Nærum, Tåstrup og Vallensbæk.

TDC's problemer med ADSL- og Dankort-forbindelserne i områderne hænger angiveligt sammen med tordenvejret mandag.

TDC oplyser tirsdag formiddag, at problemerne nu skulle være rettet.

Ifølge TDC er det et defekt ATM-kort, der har skabt bøvlet. En udskiftning af kortet mandag aften løste imidlertid ikke i første omgang problemerne.

Nu er det oprindelige kort derfor igen i drift, og det skulle nu ifølge TDC virke, selv om der fortsat kan være mindre forstyrrelser frem til kortet udskiftes med et nyt onsdag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.