Notabene satser på nye net-medier

Selskabet Notabene.net etablerer egne net-medier for at skabe billigere net-trafik til selskabets annonce-kunder. I første omgang satser direktør Brian Mertz Pedersen på en spil - og filmportal i samarbejde med Blockbuster.

Mediebureauet Notabene.net med foden plantet på den alternative minibørs First North udvider aktiviteterne fra online-markedsføring til udvikling af egne internetmedier.

Med egne medier vil Notabene kunne skabe billigere net-trafik til annonce-kunderne, lyder tanken bag strategien.

I dag skaber Notabene.net blandt andet trafik hos kunderne ved at købe annoncer hos etablerede netmedier.

Det kan gøres billigere, hvis man i højere grad selv ejer medier, hvor annoncerne kan placeres, mener administrerende direktør, Brian Mertz Pedersen.

Billigere trafik
- Vores kunder betaler typisk per klik eller i forhold til det salg, som vores annoncering medfører. Jo mere trafik vi kan skabe, jo mere får vores kunder ud af det, og jo mere tjener vi selv, siger Brian Mertz Pedersen.

I første omgang satser Notabene.net på at etablere en spil- og filmportal i samarbejde med Blockbuster.

Blockbuster udgiver i forvejen 10 gange om året magasinet Premiere, og det er blandt andet artiklerne fra magasinet, der skal udgøre indholdet på den nye portal.

Jobbank med StepStone
Samtidig udvides Notabenes nyerhvervelse Forbrugerlogen.dk med en jobbank, der etableres i samarbejde med rekrutteringsfirmaet StepStone.

Forbrugerlogen har 170.000 tilmeldte brugere, der jævnligt modtager forskellige tilbud via email.

Tanken er, at aktiviteterne også skal omfatte jobtilbud og at brugerantallet skal vokse til 300.000.

Udover at skabe mere trafik til Notabenes annonce-kunder, skal selskabets nye aktiviteter i sig selv bidrage positivt til indtjeningen.

Samme tanke ligger bag et bebudet opkøb af allerede etablerede netmedier i Danmark og Sverige.

Køber medier i Sverige
- Vi er i dialog om flere mulige medier i øjeblikket med henblik på et køb. Det er netmedier, der er interessant for os, fordi de kan skabe noget kvalitetstrafik, siger Brian Mertz Pedersen.

Forventningen er, at den nye strategi samlet set vil løfte både omsætningen og indtjeningen hos Notabene.net, men Brian Mertz Pedersen er endnu ikke klar til at sætte tal på den vækst.

- Vi bruger en del tid og ressourcer på at sætte det hele i gang nu, men det vil sandsynligvis først løfte indtjeningen i første halvår næste år, siger Brian Mertz Pedersen.

Han tilføjer, at Forbrugerlogen allerede nu viser vækst.

- Og hvis vi køber etablerede net-medier, kan det jo også hurtigt give et løft, siger Brian Mertz Pedersen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.