Notabene satser på nye net-medier

Selskabet Notabene.net etablerer egne net-medier for at skabe billigere net-trafik til selskabets annonce-kunder. I første omgang satser direktør Brian Mertz Pedersen på en spil - og filmportal i samarbejde med Blockbuster.

Mediebureauet Notabene.net med foden plantet på den alternative minibørs First North udvider aktiviteterne fra online-markedsføring til udvikling af egne internetmedier.

Med egne medier vil Notabene kunne skabe billigere net-trafik til annonce-kunderne, lyder tanken bag strategien.

I dag skaber Notabene.net blandt andet trafik hos kunderne ved at købe annoncer hos etablerede netmedier.

Det kan gøres billigere, hvis man i højere grad selv ejer medier, hvor annoncerne kan placeres, mener administrerende direktør, Brian Mertz Pedersen.

Billigere trafik
- Vores kunder betaler typisk per klik eller i forhold til det salg, som vores annoncering medfører. Jo mere trafik vi kan skabe, jo mere får vores kunder ud af det, og jo mere tjener vi selv, siger Brian Mertz Pedersen.

I første omgang satser Notabene.net på at etablere en spil- og filmportal i samarbejde med Blockbuster.

Blockbuster udgiver i forvejen 10 gange om året magasinet Premiere, og det er blandt andet artiklerne fra magasinet, der skal udgøre indholdet på den nye portal.

Jobbank med StepStone
Samtidig udvides Notabenes nyerhvervelse Forbrugerlogen.dk med en jobbank, der etableres i samarbejde med rekrutteringsfirmaet StepStone.

Forbrugerlogen har 170.000 tilmeldte brugere, der jævnligt modtager forskellige tilbud via email.

Tanken er, at aktiviteterne også skal omfatte jobtilbud og at brugerantallet skal vokse til 300.000.

Udover at skabe mere trafik til Notabenes annonce-kunder, skal selskabets nye aktiviteter i sig selv bidrage positivt til indtjeningen.

Samme tanke ligger bag et bebudet opkøb af allerede etablerede netmedier i Danmark og Sverige.

Køber medier i Sverige
- Vi er i dialog om flere mulige medier i øjeblikket med henblik på et køb. Det er netmedier, der er interessant for os, fordi de kan skabe noget kvalitetstrafik, siger Brian Mertz Pedersen.

Forventningen er, at den nye strategi samlet set vil løfte både omsætningen og indtjeningen hos Notabene.net, men Brian Mertz Pedersen er endnu ikke klar til at sætte tal på den vækst.

- Vi bruger en del tid og ressourcer på at sætte det hele i gang nu, men det vil sandsynligvis først løfte indtjeningen i første halvår næste år, siger Brian Mertz Pedersen.

Han tilføjer, at Forbrugerlogen allerede nu viser vækst.

- Og hvis vi køber etablerede net-medier, kan det jo også hurtigt give et løft, siger Brian Mertz Pedersen.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
Analyseinstituttet Vanson Bourne foretog i august 2018 en markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her blev 300 europæiske detail- og produktionsvirksomheder spurgt til deres nuværende samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis bruges fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.