Stort tab til e-læringsfirma bag TV2-portal

Pengene fortsætter med at strømme ud af e-læringsfirmaet Danish Probe, der står bag TV2's nye portal for e-læring.

E-læringsselskabet bag TV2's nye e-læringsportal Videnzonen. Danish Probe, fortsætter trods en vis fremgang med at tabe penge.

Efter et tab på fire millioner kroner i 2004, tabte det lille selskab med blot fem medarbejdere en million kroner i 2005.

Ifølge administrerende direktør, Jesper Lohse, skyldes underskuddet, at e-læring i Danmark har kørt på lavt blus i et par år efter nogle tidligere års fremgang.

Opdaterede produkter
- Vi har brugt de dårlige år til at opdatere vores produkter og lave nye tiltag, fortæller Jesper Lohse.

Han vil ikke sige yderligere om selskabet, men henviser alene til regnskabets beretning, fordi han frygter, at konkurrenterne vil misbruge oplysningerne.

Sikkert er det dog, at Danish Probe forventer et positivt resultat i 2006 og fortsat vækst.

Det skyldes ikke mindst TV2's e-læringsportal Videnzonen.tv2.dk, der gik online i sidste uge.

Portalen tjener også som en kursusportal for tilmelding til blandt andet AOF's aftenskolekurser, hvor den nye sæsons katalog udkommer i denne uge.

- Vi kan allerede nu se, at forretningen går meget bedre i år. Der er væsentlig vækst på alle fronter, siger Jesper Lohse.

Det understreges af, at selskabets underskud er blevet reduceret fra fire millioner kroner til en million kroner.

Baggrunden for den store fremgang ønsker Jesper Lohse heller ikke at løfte sløret for.

- Egentlig ville jeg gerne kommentere, men der er blevet skrevet ting, som konkurrenterne bruger mod os, så det vil jeg ikke, forklarer Jesper Lohse, direktør i Danish Probe
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.