Gartner: Blogging vil aftage næste år

Analyseselskabet Gartner vurderer, at omfanget af blogging vil aftage i 2007. 200 millioner bloggere er allerede stoppet med at skrive og diskutere med andre på nettet, konkluderer selskabet.

Ifølge analysefirmaet Gartner vil antallet af bloggere nå sit højdepunkt næste år og derefter aftage.

Der vil ved udgangen af 2007 være 100 millioner aktive bloggere, hvis Gartners analyser holder stik. Det skriver bbc.co.uk.

Gartner oplyser, at 200 millioner bloggere allerede har takket af. Flere vil følge efter.

- En masse mennesker har været inde for at prøve at skrive en blog. Og de er nu ude igen, siger Gartner-analytiker Daryl Plummer.

Han understreger, at de fleste de mennesker, der har overvejet at starte en blog, allerede har prøvet det.

Nogle kunne lide det, mens mange andre kedede sig med det.

- Enhver tror, at de har noget på hjerte indtil den dag, hvor de kommer ud på scenen for at sige det, påpeger Daryl Plummer.

100.000 nye om dagen
På nuværende tidspunkt er der dog ikke meget, der tyder på, at denne udvikling er sat i skred.

Nettets største blogging-site Technorati havde alene i sidste måned 100.000 nye bloggere hver dag.

De skriver sammen med sitets i forvejen 62, 5 millioner brugere cirka 1,3 millioner indlæg om dagen.

Technorati regner selv med, at omkring 35 millioner af blogs på hjemmesiden er aktive, hvilket vil sige, at de er opdateret minimum hver tredje måned.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.