Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

Apple klar med avanceret iPhone-mobiltelefon

Efter flere års spekulationer har Apple præsenteret sin nye iPhone, som bliver en blanding af en iPod, en mobiltelefon og en håndholdt computer. "En revolution", spår topchef Steve Jobs.

Som ventet af en spændt branche, løftede Apples topchef, Steve Jobs, tirsdag sløret for den længe ventede Apple-telefonen, da han tirsdag holdt sit indlæg på selskabets MacWorld-messe i San Francisco, USA.

Telefonen består af tre dele, nemlig henholdvis mobiltelefon, en widescreen-iPod med berørings-følsom kontrol-plade samt en internet-enhed.

- Jeg har set frem til denne dag i to et halvt år, sagde Steve Jobs.

Navnet er iPhone

Telefonen kommer til at hedde iPhone, og Steve Jobs bedyrede selvsikkert, at Apple ville ”revolutionere telefonen” med apparatet.

Den nye telefon vil blive leveret i to størrelser, nemlig henholdvis fire og otte gigabyte flash-hukommelse og bliver 11,6 millimeter tyk. Den ventes klar på det amerikanske marked til sommer.

Telefonens højopløsnings-skærm på 3,5 tommer kommer til at udgøre hele fronten, lød det fra Steve Jobs.

Den kommer desuden til automatisk at synkronere med iTunes, mail, foretrukne-listen samt en række andre ting, ligesom den vil få et kamera på to megapixel.

Apple-telefonen vil blive leveret med de trådløse WiFi- og Bluetooth-teknologier samt med Apples egen Safari-browser.

Som noget nyt, når det gælder avancerede mobiltelefoner, vil iPhone ikke få noget tastatur.

I stedet vil den anvende en meget præcis touch-screen, der bygger på en ny teknologi med navnet Multitouch, som Apple allerede har taget patent på.

Steve Jobs præsenterede desuden et stykke hardware, der via en trådløs forbindelse sender film, musik og billeder fra computeren til fjernsynet. Boksen, der lystrer navnet Apple tv, kommer med en 40 gigabyte stor harddisk, og de første kasser bliver sendt ud til forbrugerne i februar.
IT-JOB

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Udvikler til GIS og geodæsi

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Team Lead OTSOC Engineering

SEGES Innovation

Digital/ IT Program Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere