iMotions kåret som Danmarks bedste it-iværksætter

Softwareudvikleren iMotions fejede tirsdag eftermiddag al modstand til side og løb med Edison-prisen 2007 for næsen af ni andre it-iværksættere. Dermed kan iMotions kalde sig Danmarks dygtigste it-iværksætter.

Softwareudvikleren iMotions – Emotions Technology er netop blevet tildelt Edison-prisen 2007 som et synligt bevis på, at det er Danmarks dygtigste it-iværksætter.

Prisen uddeles af Computerworld i samarbejde med it-væksthuset 5te på IT-universitetet.

Prisen blev overrakt under taktfaste klapsalver i IT-Universitetets auditorium, som dannede ramme om finalen i Edison-konkurrencen.

iMotions – Emotion Technology var oppe i mod ni andre finalister, der gjorde hvad de kunne for at trække sig sejrrigt ud af konkurrencen.

Men uden held, da iMotions var en suveræn vinder hos dommerpanelet. Daintel og Motto løb med anden- og tredjepladsen.

Løb også med publikumsprisen
Derudover vandt iMotions også publikumsprisen, da flertallet af de fremmødte havde iMotions som deres favorit.

Dommerpanelet begrundede blandt andet valget af iMotions med, at selskabet overbevisende præsenterede et meget spændende og originalt produkt.

Vel at mærke samtidig med, at det følger meget klare og ambitiøse forretnings- og vækstplaner.

Kernen i iMotions forretningsmodel er udvikling af software, som kan måle den emotionelle respons på mennesket ved at kombinere hjerneforskning og kognitiv psykologi.

Det har selskabet udviklet til et produkt, der gør det muligt at måle folks følelsesmæssige reaktion, når de ser en reklame.

Produktet er allerede solgt til en række virksomheder herhjemme, og den første kunde er også landet i USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.