Chanti.dk vil forgylde nettet

Webchamp 2007: Mulighed for at se en ring i en 360 graders præsentation kombineret med lave priser og fokus på gode billeder er opskriften på succes for netguldsmeden Chanti.dk.

Chanti.dk er nettets svar på en guldsmed. Hjemmesiden sælger smykker og ure til priser, der ligger op til 70 procent under de vejledende butikspriser.

Hemmeligheden er at købe direkte fra producenterne og sælge direkte til kunden ved udelukkende at bruge internettet som salgssted.

En teknik, som flere andre webbutikker også benytter for at kunne tilbyde lave priser.

Ni produkter ad gangen
Chanti.dk og Per Søndergård, manden bag netguldsmeden, er nomineret i kategorien "Produktpræsentation".

Hjemmesiden viser ni produkter ad gangen, som kunden kan klikke på for yderligere information.

Ønsker kunden at se eksempelvis en ring mere detaljeret, kan han eller hun vælge at se ringen fra alle vinkler i en 360 graders præsentation.

I det hele taget har hjemmesiden stor fokus på billederne. Grunden til dette er, at smykkerne oftest sælges ud fra selve billedet og ikke så meget ud fra selve produktbeskrivelsen.

Webdesigneren
Per Søndergård er eneejer og direktør i Chanti. Han har været involveret i al udvikling og designet, siden hjemmesiden startede i 1999. Det endelige design er dog udviklet af en ekstern virksomhed.

Han henter oftest inspiration fra amerikanske hjemmesider, da han mener, de er langt fremme i forhold til Danmark.

Et godt designet shoppingsite er ifølge direktøren, hvis man kan forene brandingen af mærket med en let og overskuelig produktpræsentation.

Kunden skal hurtigt finde det søgte og føle sig tryg gennem hele købsprocessen.

Fire hurtige spørgsmål
Per Søndergård, hvad er den bedste feature ved Chanti.dk?

- Det er helt klart den overskuelige kategorisering, præsentationen af produktet fra flere vinkler og 360 graders visningen på ringene, hvor man med musen kan dreje ringen, som man ønsker.

- Hvilken feature ville du gerne ’stjæle’ fra et andet site?

- Jeg tror ikke, det findes, men vi arbejder på at lave et designcenter, så kunderne selv kan designe deres smykker. Vi producerer så smykket for kunden.

- Hvad er din favoritside på nettet?

- Teknisk er Dell.com suverænt overlegen med selskabets Just In Time teknologi, hvor produktion og ordrer matches. Rent brandingmæssigt er Louisvutton.com suveræn, da selskabet forstår at integrere produktpræsentationen og selve brandet i en og samme løsning.

- Hvad kan blive bedre ved Chanti.dk?

Vi er i gang med nogle tunge strategiske udviklingsprojekter, som jeg desværre ikke kan afsløre, da de vil vende op og ned på smykkebranchen i Europa og sætte enhver konkurrent flere år bagud.

Computerworld præsenterer i perioden op til Webchamp 2007 alle de nominerede websites i kategorierne Forståelighed, E-handel, Produkpræsentation, Dialog, Navigation og Særprisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.