Chanti.dk vil forgylde nettet

Webchamp 2007: Mulighed for at se en ring i en 360 graders præsentation kombineret med lave priser og fokus på gode billeder er opskriften på succes for netguldsmeden Chanti.dk.

Chanti.dk er nettets svar på en guldsmed. Hjemmesiden sælger smykker og ure til priser, der ligger op til 70 procent under de vejledende butikspriser.

Hemmeligheden er at købe direkte fra producenterne og sælge direkte til kunden ved udelukkende at bruge internettet som salgssted.

En teknik, som flere andre webbutikker også benytter for at kunne tilbyde lave priser.

Ni produkter ad gangen

Chanti.dk og Per Søndergård, manden bag netguldsmeden, er nomineret i kategorien "Produktpræsentation".

Hjemmesiden viser ni produkter ad gangen, som kunden kan klikke på for yderligere information.

Ønsker kunden at se eksempelvis en ring mere detaljeret, kan han eller hun vælge at se ringen fra alle vinkler i en 360 graders præsentation.

I det hele taget har hjemmesiden stor fokus på billederne. Grunden til dette er, at smykkerne oftest sælges ud fra selve billedet og ikke så meget ud fra selve produktbeskrivelsen.

Webdesigneren

Per Søndergård er eneejer og direktør i Chanti. Han har været involveret i al udvikling og designet, siden hjemmesiden startede i 1999. Det endelige design er dog udviklet af en ekstern virksomhed.

Han henter oftest inspiration fra amerikanske hjemmesider, da han mener, de er langt fremme i forhold til Danmark.

Et godt designet shoppingsite er ifølge direktøren, hvis man kan forene brandingen af mærket med en let og overskuelig produktpræsentation.

Kunden skal hurtigt finde det søgte og føle sig tryg gennem hele købsprocessen.

Fire hurtige spørgsmål

Per Søndergård, hvad er den bedste feature ved Chanti.dk?

- Det er helt klart den overskuelige kategorisering, præsentationen af produktet fra flere vinkler og 360 graders visningen på ringene, hvor man med musen kan dreje ringen, som man ønsker.

- Hvilken feature ville du gerne ’stjæle’ fra et andet site?

- Jeg tror ikke, det findes, men vi arbejder på at lave et designcenter, så kunderne selv kan designe deres smykker. Vi producerer så smykket for kunden.

- Hvad er din favoritside på nettet?

- Teknisk er Dell.com suverænt overlegen med selskabets Just In Time teknologi, hvor produktion og ordrer matches. Rent brandingmæssigt er Louisvutton.com suveræn, da selskabet forstår at integrere produktpræsentationen og selve brandet i en og samme løsning.

- Hvad kan blive bedre ved Chanti.dk?

Vi er i gang med nogle tunge strategiske udviklingsprojekter, som jeg desværre ikke kan afsløre, da de vil vende op og ned på smykkebranchen i Europa og sætte enhver konkurrent flere år bagud.

Computerworld præsenterer i perioden op til Webchamp 2007 alle de nominerede websites i kategorierne Forståelighed, E-handel, Produkpræsentation, Dialog, Navigation og Særprisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.