Bloggermiljøet tvinger Krak til at tillade dybe links

Kommercielle virksomheder må nu gerne linke til Kraks kortservice via egne hjemmesider, så længe det ikke foregår systematisk. "Vi har lært noget af kritikken fra bloggermiljøet," lyder begrundelsen for den ændrede politik fra Kraks administrerende direktør.

Først den ene vej. Og så den anden.

Sådan har historien om kortfirmaet Krak formet sig, når nu firmaet tillader dybe links, efter det har været ude i en heftig mediestorm omkring brugen af såkaldte dybe links.

"Vi har erkendt, at der i medie- og blogmiljøet opstod en masse kritik. Og den har vi taget til efterretning ved at tillade dybe links fra både private og kommercielle hjemmesider," fortæller administrerende direktør for Krak, Ove Leth-Sørensen.

Han forklarer dog, at det stadig ikke er tilladt systematisk at udnytte Kraks kortservice via flere links fra én enkelt hjemmeside.

"Der er tale om ét link til Krak per hjemmeside. Så for eksempel må en malerforretning gerne linke til sin adresse via Krak. Men en ejendomsmægler må ikke linke til 50 ejendomme via vores kortservice," fortæller Ove Leth-Sørensen.

Derudover må man heller ikke ændre URL'en eller ved de kort, som Krak fremviser inde på sin hjemmeside.

Ændret politik betyder kun småpenge

Krak har stadig en del verserende sager kørende med virksomheder, der under den gamle politik har linket til adresser via Kraks hjemmeside.

"Vi vil kigge sagerne igennem enkeltvis. Og hvis det viser sig at være harmløse organisationer, så eftergiver vi dem de 4.000 kroner, som vi ellers har opkrævet. Men vores gamle regler er stadig gældende, hvis kommercielle virksomheder har forbrudt sig mod vores linkpolitik før vi tillod dem at gøre brug af dybe links," siger Ove Leth-Sørensen.

Han forklarer, at den samlede eftergivelse i sidst ende vil dreje sig om småpenge. Men han ønsker ikke at oplyse et estimeret beløb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere