Bloggermiljøet tvinger Krak til at tillade dybe links

Kommercielle virksomheder må nu gerne linke til Kraks kortservice via egne hjemmesider, så længe det ikke foregår systematisk. "Vi har lært noget af kritikken fra bloggermiljøet," lyder begrundelsen for den ændrede politik fra Kraks administrerende direktør.

Først den ene vej. Og så den anden.

Sådan har historien om kortfirmaet Krak formet sig, når nu firmaet tillader dybe links, efter det har været ude i en heftig mediestorm omkring brugen af såkaldte dybe links.

"Vi har erkendt, at der i medie- og blogmiljøet opstod en masse kritik. Og den har vi taget til efterretning ved at tillade dybe links fra både private og kommercielle hjemmesider," fortæller administrerende direktør for Krak, Ove Leth-Sørensen.

Han forklarer dog, at det stadig ikke er tilladt systematisk at udnytte Kraks kortservice via flere links fra én enkelt hjemmeside.

"Der er tale om ét link til Krak per hjemmeside. Så for eksempel må en malerforretning gerne linke til sin adresse via Krak. Men en ejendomsmægler må ikke linke til 50 ejendomme via vores kortservice," fortæller Ove Leth-Sørensen.

Derudover må man heller ikke ændre URL'en eller ved de kort, som Krak fremviser inde på sin hjemmeside.

Ændret politik betyder kun småpenge
Krak har stadig en del verserende sager kørende med virksomheder, der under den gamle politik har linket til adresser via Kraks hjemmeside.

"Vi vil kigge sagerne igennem enkeltvis. Og hvis det viser sig at være harmløse organisationer, så eftergiver vi dem de 4.000 kroner, som vi ellers har opkrævet. Men vores gamle regler er stadig gældende, hvis kommercielle virksomheder har forbrudt sig mod vores linkpolitik før vi tillod dem at gøre brug af dybe links," siger Ove Leth-Sørensen.

Han forklarer, at den samlede eftergivelse i sidst ende vil dreje sig om småpenge. Men han ønsker ikke at oplyse et estimeret beløb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere


Bedre EDI til SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

27. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.