Computerworld åbner i Second Life med et brag

Fredag er debutdag for Computerworlds Second Life-satsning, hvor vi løfter sløret for House of Horizon, der svæver 300 meter oppe i luften. Carpark North spiller, og I er allesammen inviterede.

Klokken 11 i formiddag åbner Computerworld, Innovation Lab og IBM House of Horizons - et eksperimentarium i hidtil usete dimensioner og former i Second Life.

Åbningen af konstruktionen, som ikke har set sin mage i Second Life, bliver markeret med en minikoncert af det danske orkester Carpark North. Den er planlagt til at begynde ved huset kl 11.30.

Bandet vil spille en række velkendte og et helt funklende nyt nummer ved koncerten, som bliver streamet ind i Second Life, hvor bandets avatarer er klar på scenen.

Konkurrencer og rundture
Åbningen af House of Horizons markeres af en række konkurrencer og rundture i det nye hus i tidrummet 11-13 i dag.

Computerworld Second Life-reportere er på pladsen og blogger dagen igennem om begivenheden i House of Horizons, der består af en række svævende og transparente kugler, der udnytter de 3D-muligheder, som Second Life byder på.

Åbningen er samtidig også en begyndelse på vores konkurrence, hvor du kan indsende din bedste historie om dine oplevelser i Second Life.

Vi uddeler tre priser i form af knitrende virtuelle Linden dollar til de bedste bidrag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"