Artikel top billede

Computerworld åbner i Second Life med et brag

Fredag er debutdag for Computerworlds Second Life-satsning, hvor vi løfter sløret for House of Horizon, der svæver 300 meter oppe i luften. Carpark North spiller, og I er allesammen inviterede.

Klokken 11 i formiddag åbner Computerworld, Innovation Lab og IBM House of Horizons - et eksperimentarium i hidtil usete dimensioner og former i Second Life.

Åbningen af konstruktionen, som ikke har set sin mage i Second Life, bliver markeret med en minikoncert af det danske orkester Carpark North. Den er planlagt til at begynde ved huset kl 11.30.

Bandet vil spille en række velkendte og et helt funklende nyt nummer ved koncerten, som bliver streamet ind i Second Life, hvor bandets avatarer er klar på scenen.

Konkurrencer og rundture

Åbningen af House of Horizons markeres af en række konkurrencer og rundture i det nye hus i tidrummet 11-13 i dag.

Computerworld Second Life-reportere er på pladsen og blogger dagen igennem om begivenheden i House of Horizons, der består af en række svævende og transparente kugler, der udnytter de 3D-muligheder, som Second Life byder på.

Åbningen er samtidig også en begyndelse på vores konkurrence, hvor du kan indsende din bedste historie om dine oplevelser i Second Life.

Vi uddeler tre priser i form af knitrende virtuelle Linden dollar til de bedste bidrag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere