Vores hjemmeside gør tingene nemme, lyder det fra Valgeir Valdimarsson, kreativ chef for Sterling.dk.

Sterling scorer gode kroner på tillægssalg på nettet

E-handelsprisen: Sterling vandt e-handlens branchepris for en meget brugervenlig hjemmeside, der blandt andet gør det nemt at købe tillægsydelser. Når flypriserne er lave, så må Sterling tjene pengene på andre ydelser, lyder det fra hjemmesidens kreative chef.

Afbestillingsforsikring, bus til hotellet eller champagne på flyet.

Der er mange muligheder på Sterlings webside for at købe diverse ekstra ydelser til ens flyrejse, og det er nemt at bestille.

"Priser på flyrejser bliver ikke højere, så vi har ledt efter alternative måder at øge vores indtjening," siger Valgeir Valdimarsson, der er kreativ chef for hjemmesiden.

Og det virker.

De fleste ting har de rejsende brug for alligevel, og de køber flere af ydelserne gennem Sterling, fordi det er så nemt, mener Valgeir Valdimarsson.

Bedste e-købmand i flybranchen
E-handelspriserne har en speciel branchepris, der i år blev uddelt til den bedste e-købmand i flybranchen. Den fik Sterling.

"Graden af brugervenlighed er utrolig høj igennem hele hjemmesiden, og juryen vurderer, at den er i en klasse for sig selv i forhold til god usability," skriver dommerne blandt andet i deres begrundelse og fremhæver muligheden for at købe tillægsydelser.

"I fremtiden vil vi fokusere endnu mere på de andre produkter, vi har," siger Valgeir Valdimarsson.

Hjemmesiden skal være bedre til at foreslå specielle turistinformationer og produkter, der passer til det sted, du er på vej til. Det er ikke det samme, en rejsende har brug for i Berlin og i Paris.

Inspireret af pengeautomater
Den overordnede strategi er at placere oplysningerne der, hvor folk har brug for dem.

Inspirationen kommer fra pengeautomater, hvor forsiden er yderst simpel og hvor alt er placeret i den rette kontekst.

Først bliver du bedt om at sætte Dankortet i, så vælger du beløb og derefter indtaster du pinkode.

På samme måde skal rejsende på hjemmesiden først finde rejsen, så vælge tillægsydelser på flyet som for eksempel allergivenlig mad, så vælge hotel og så videre.

Alt sammen i lette skridt i stedet for at overlæsse forsiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.