Analytikere: Cisco på vej til at droppe Linksys-brand

Cisco justerer salgskanalerne for Linksys-produktlinien. Virksomheden overtog Linksys i 2003. Analytiker spår at Linksys bliver udfaset som brand.

Computerworld News Service: Cisco ændrer salgskanaler for virksomhedens Linksys-produkter, der er rettet mod private og mindre virksomheder.

”Over de næste to til tre måneder vil Cisco gøre det nemmere for Linksys-forhandlere at tilføje Cisco-produkter i deres tilbud og omvendt,” siger direktør i Ciscos SMB-gruppe, Lauren Ventura.

”Samtidig vil Linksys højst sandsynligt blive et undermærke under Cisco,” siger hun.

Stigende efterspørgsel

Gennem de seneste år har Cisco brugt flere ressourcer på selskabet produkter rettet mod små og mellemstore virksomheder, fordi efterspørgslen er stigende på dette marked.

Linksys produktlinien indeholder en lang række produkter henvendt til mindre virksomheder.

Det er blandt andet routere, switches, IP-telefoner og ”voice gateways”.

”Forskellen fra Cisco produkterne er, at Linksys-produktlinien ikke inkluderer avancerede funktioner som samlede kommunikationsløsninger, der kombinerer telefon og messengerfunktioner og integrere dem i programmer,” siger Lauren Ventura.

”Produktlinien er tilpasset de kunder, der ikke mener, at de har behov for disse ekstra funktioner,” siger hun.

Er Linksys på vej ud?

En analytiker fra Communications Network Architects, Franz Dzubeck, vurderer, at Linksys navnet vil forsvinde.

”Linksys som mærkevarenavn vil forsvinde, men hvor lang tid det tager, afhænger af kunderne. Før det sker, vil Cisco fjerne de eksisterende overlap på produktlinierne, så der eksempelvis ikke både er Linksys og Cisco routere. Der er ingen verdens grund til, at de to mærker skal eksistere sammen,” siger han.

IDC analytiker, Ray Boggs, tegner et mindre skarpt billede.

”Cisco kan have fordel af de mærker som kan tvinge udviklerne bag Linksys og Cisco-produkterne til at lægge sig i selen og forholde sig til markedet,” siger han.

Oversat af Christian Carlsen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.