Kort nyt: TradeDoubler, netværksproblemer, DR

Dansk direktør bliver nordisk chef. Borger.dk og Vtu.dk sendt i sort af ukendt fejl. DR lancerer tv-kanal på nettet.

Dansk direktør bliver nordisk chef
Administrerende direktør for TradeDoubler Danmark, Anders Fritz-Carlsen, er tiltrådt stillingen som nordisk chef for TradeDoubler. Som nordisk direktør får han ansvar for at samle og koordinere virksomhedens aktiviteter i de nordiske lande. Udnævnelsen kommer i takt med at TradeDoubler, der leverer digitale salgs- og marketingløsninger, oplever en øget interesse for at bruge internettet til målrettet salg og markedsføring i Norden. Anders Fritz-Carlsen fortsætter som administrerende direktør i TradeDoubler Danmark indtil videre.

Borger.dk og Vtu.dk sendt i sort af ukendt fejl
Videnskabsministeriets prestigefyldte projekt borger.dk har til eftermiddag været sendt i sort af en indtil videre ukendt fejl. Men flere af ministeriets egen hjemmeside var også nede. "Vi har et netværksproblem, og lige nu bliver der arbejdet på højtryk på at finde og reparere fejlen," sagde fuldmægtig Martin Ege Nielsen fra IT- og Telestyrelsen ved 16-tiden. Klokken 16.15 var problemet udbedret på de offentlige hjemmesider efter cirka en times nedetid.

DR lancerer tv-kanal på nettet
DR sender 7. juni en net-nyhedskanal i luften. Kanalen får navnet DR Update, og det er planen, at stationen skal leverer "små kompakte nyhedsindslag," meddeler DR. Indholdsmæssigt kommer den ny kanal til at spænde fra nyhedsindslag til blødere aktualitetsstof, hedder det.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
5 gode råd til det sikre og effektive projektarbejde - og selvom det sker hjemmefra
Hjemme- og fjernarbejde behøver ikke at koste på produktiviteten i dine projekter. I dette whitepaper kan du derfor læse fem gode råd til at få dine projekter sikkert i hus - også selvom hovedparten af arbejdet sker andre steder end på arbejdspladsen. De fem råd handler blandt andet om kommunikationen, holdånden, sikkerheden og opsamling af viden når du arbejder hjemmefra.