Torsdagens aviser om it

Iværksætter for spændingens skyld. Staten vildleder telekunder. Onlinebureauer barsler med anden generation rejsesites. Staten skal stoppe TDC's forblødning. To køb og en opjustering i Mondo.

Iværksætter for spændingens skyld
Inspireret af forældrene startede Peer Kølendorf eget firma som en slags hobby ved siden af studierne. I dag omsætter hans Comitel-koncern for knap 700 millioner kroner om året, men Peer Kølendorf er hele tiden sulten efter at starte nye virksomheder. (Erhvervsbladet)

Staten vildleder telekunder
Mere end tre måneder efter, at staten lancerede en ny teleprisguide, giver den stadig forbrugerne forkerte svar på, hvor de kan finde det billigste abonnement. Branchen beskylder den statslige guide for at vildlede forbrugerne. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Onlinebureauer barsler med anden generation rejsesites
Rejsebureauer på internettet vil ikke længere bare være hjemmesider, der sælger billige flybilletter. Flere selskaber er på vej med udvidet service, anmeldelse af feriesteder og rejseinspiration, og dermed de sig ind på de traditionelle rejsebureauer, mener ekspert. (Berlingske Tidende)

Staten skal stoppe TDC's forblødning
Den danske stat skal i langt højere grad blandet sig i TDC-kapitalfondenes måde at forvalte telekoncernens økonomi på. Det skriver den internationalt anerkendte canadiske økonom og teleforsker, professor William H. Melody, i en analyse af de fem kapitalfondes køb af TDC for halvandet år siden. (Børsen)

To køb og en opjustering i Mondo
Med to opkøb og en mindre opjustering af den forventede 2007-omsætning er it-virksomheden Mondo rykket langt foran den køreplan, som blev fremlagt ved noteringen på Københavns Fondsbørs i oktober 2006. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
Analyseinstituttet Vanson Bourne foretog i august 2018 en markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her blev 300 europæiske detail- og produktionsvirksomheder spurgt til deres nuværende samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis bruges fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.