Administrerende direktør i Omada, Morten Boel Sigurdsson, har vundet i konkurrence med flere store virksomheder.

Dansk it-hus vinder millionkontrakt med bil-kæmpe

Det danske softwarehus Omada gav flere internationale konkurrenter baghjul i kampen om en millionkontrakt til en af verdens store bilproducenter.

Endnu en prestige-tung appelsin er havnet i turbanen hos det danske softwarehus Omada.

"Vores løsning til Rollebaseret Adgangskontrol skal administrere systemadgang for 300.000 ansatte og eksterne brugere hos BMW," fortæller Morten Boel Sigurdsson, administrerende direktør, Omada.

Store konkurrenter
Million-ordren er vundet i konkurrence med it-koncerner i klasse med Oracle, CA, Novell og IBM, men Omadas direktør må ikke udbrede sig om hverken, hvem selskabet har banket i konkurrencen om den værdifulde ordre eller hvor meget, den helt præcis er værd.

"Men jeg kan godt fortælle, at det er ret fedt at kunne stå distancen, når vores løsning bliver heglet igennem en hel uge i træk i det såkaldte proof of concept, som så rundes af med en performance-test," siger Morten Boel Sigurdsson.

Kravspecifikation: 500 sider
"Typisk er de store internationale kunder meget modne. De har været gennem første generation af den her slags løsninger og ved præcist, hvad de vil have, og hvad løsningen skal kunne," fortæller Morten Boel Sigurdsson.

Det er ikke ualmindeligt, at oplægget til disse store ordrer er kravspecifikationer i størrelsesordenen 500 sider.

Det er heller ikke ualmindeligt, at det tager de store virksomheder mere end to år bare at nå frem til at sætte gang i et udbud.

For BMW bunder valget af Omada ifølge en pressemeddelelse i høj grad i løsningens fleksibilitet samt i, at det er muligt at fastholde et såkaldt revisionsspor helt op til 10 år bagud.

Dertil kommer bilproducentens ønsker om at strømline brugeradministrationen, styrke sikkerheden og reducere omkostningerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.