DIBS Payment Services har indgået en aftale om et betalingssystem til svenske apoteker. Modelfoto: Torben Klint

DIBS indgår kontrakter som perler på en snor

DIBS Payment Services, der har dansk hovedaktionær, henter millionordre nummer to i sommerferien. Denne gang et betalingssystem til svenske apotekers e-handelsløsning.

Der er ikke meget feriestemning over det tempo, DIBS Payment Services holder sig. Først en børsnotering i midten af juni. Senere på måneden indgik DIBS en kontrakt med Skandinaviens største internetbutik Cdon.com om en betalingsløsning, og nu har DIBS tegnet aftale med Apoteket AB om en betalingsløsning for apotekets salg over internet.

Aftalen omfatter kobling til Visa, MasterCard, American Express, Diners samt til internetbanker i Sverige.

Børsnoteret
DIBS Payment Services, der er Skandinaviens største udbyder af internet-betalingsløsninger, fik sine aktier noteret på First North-børsen i juni.

Virksomheden håndterer betalingstransaktioner for 28 milliarder kroner om året og har en lønsomhed på 30 procent.

DIBS er et resultat af en fusion i 2006 mellem danske DIBS og svenske DebiTech. I dag har selskabet 45 ansatte og kontorer i København, Aalborg, Stockholm, Göteborg og Oslo.

DIBS havde nogle hårde år, da it-boblen sprang, men vendte stærkt tilbage i 2003.

"Siden da har alt peget lige i vejret. Vi er vokset, og vi fortsætter med at vokse med 30 procent om året," sagde Eric Wallin tidligere på sommeren til nyhedstjenesten di.se.

5.000 kunder i 20 lande
Blandt de større af DIBS' 5.000 kunder fordelt på 20 lande er rejsebureauer, luftfartsselskaber, rederier, postordreforetagender og andre virksomheder, der fokuserer på den voldsomt stigende e-handel.

Sidste år omsatte DIBS for cirka 50 millioner kroner. Halvdelen af omsætningen hentes i Danmark, og den anden halvdel i Sverige. I dag er DIBS også repræsenteret i Norge og Finland.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.