Tirsdagens aviser om it

Dansk dominans i Microsoft-top. Amerikanske millioner bag it i Fredericia. It-vicevært på stærk vækstkurs. Amerikansk vækstdoktor i spidsen for lille spilvirksomhed.

Dansk dominans i Microsoft-top

Microsoft har gennemført en global ledelsesrokade i divisionen for økonomi- og andre forretningsprogrammer. Det betyder, at spidserne fra det gamle Navision stryger helt til tops hos software-virksomheden. Mogens Elsberg bliver nu global produktchef - ikke blot for Axapta og Navision, men også for Great Plains-produktgruppen og alle andre tilkøbte forretningsområder. I forvejen er Klaus Holse Andersen blevet globalt salgsansvarlig for hele Microsofts satsning på økonomi- og andre forretningsprogrammer. (Børsen)

Amerikanske millioner bag it i Fredericia

Jyske Bank og Nykredits fælles it-selskab JN Data har i dyb hemmelighed udviklet et it-system, der benytter kunstig intelligens og nu skal tages i brug af den første kunde. Det hemmelige produkt flytter eksperternes viden ind i et it-system. Traditionelle it-løsninger kan finde problemer i datanetværk, men Autig vil vise hvordan man løser it-problemerne, hvorved virksomheder kan spare pengene til it-eksperter. (Børsen)

It-vicevært på stærk vækstkurs

Århusianske Front-Data vinder markedsandele i et marked, hvor flere og flere mindre og mellemstore virksomheder nu foretrækker at lægge ansvaret for it-driften ud til en underleverandør. "Vi har en vækst på 50 procent i det antal brugere, der vælger os som hostingfirma. Så vi vinder markedsandele," siger administrerende direktør Knud Bundgaard. (Børsen)

Amerikansk vækstdoktor i spidsen for lille spilvirksomhed

Steelseries, der laver tilbehør og udstyr til computerspillere, har ansat Bruce Hawver som ny direktør. Han kommer fra en stilling i Motorola, hvor han stod i spidsen for en division, der laver tilbehør til mobiler.
"Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, for jeg kommer jo til at stå til ansvar for det, men vi bør kunne nå 200-300 mio. dollar i omsætning i løbet af de næste tre-fire år. Det vil være en fænomenal vækst i forhold til i dag, men det kan vi godt nå", siger han. Det svarer til en vækst på op imod 2200 procent inden 2012. (Børsen)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere