Nyt datingsite for konsulenter og projekter

It-konsulenter og it-projekter kan finde hinanden på ny dansk match-portal.

Der er hverken amoriner eller lumre hensigter i luften på det danske projektdatingsite, Itprojectmatch.com.

Derfor slår salgs- og marketingchef Klaus Hansen også en latter op, da Computerworld spørger, om han er blevet kontaktet af Freeway, selskabet bag blandt andet Dating.dk, for et muligt opkøb?

"Det kan da godt være, der er perspektiver i det, men så langt har vi ikke tænkt," siger han.

Koblingen til de mere traditionelle datingsites er ellers nærliggende, for i princippet fungerer den danske projektmatch-portal på samme måde:

Man opretter en profil og venter på det rette tilbud. Hvis man ikke ligefrem jagter tilgængelige projekter eller konsulenter selv.

600 projekter i udbud

Både it-konsulenter og projektudbydere kan lægge profiler ud. Konsulenten beskriver sine kompetencer og specialer, og projektudbyderen beskriver sit projekt.

Der ligger i øjeblikket flere end 600 udbudte it-projekter på portalen, der har 300 unikke brugere i døgnet og cirka 650 registrerede it-konsulenter.

Men det er planen, at det skal blive meget større, og ambitionerne omfatter hele Europa.

Portalen skal oversættes til de største sprog, og er allerede at finde i en svensk, hollandsk og engelsk udgave, foruden dansk. Markedsføringen er startet i Sverige og Holland, og flere forventes at starte i andre lande ganske snart, beretter Klaus Hansen.

Fungerer som Dating.dk

Man kan nøjes med at oprette en profil, det er gratis. Vil man klikke sig videre til yderligere informationer om projekter og konsulenter, skal man tegne et abonnement.

Der er forskellige abonnementer, fra pay per view over seks måneders adgang med 300 views eller forespørgsler, til 12 måneder med ubegrænset adgang

Jo flere oplysninger en konsulent lægger ud om sig selv, eller flere detaljer, en projektejer lægger ud om projektet, jo bedre virker den automatiske matchfuntionalitet. Systemet sender løbende e-mails til brugerne, når der sker et match.

Matchfunktioner er gratis, men man betaler for at få oplyst detaljerne bag opslaget, altså grundlæggende samme funktionalitet som på Dba.dk og Dating.dk.


Vil omsætte for 25 milloner
Sitet har været i luften i fem uger, og der er tegnet et antal abonnementer, oplyser Klaus Hansen, uden at ville afsløre hvor mange.

"Vi satser på at have 20.000 aktive konsulenter på sitet i løbet af et par år," fortæller Klaus Hansen.

Hvis det antal kommer til at holde stik, vil det give Itprojectmatch.com en årlig omsætning på mindst 3,4 millioner euro, som er på den pæne side af 25 millioner kroner.

Klaus Hansen forventer desuden en vis indtjening på bannerreklamer, når sitet opnår trafik nok til at tiltrække annoncører.

Ung fugl og gammel rotte

Itprojectmatch.com er en vaskeægte iværksættervirksomhed, komplet med en god idé og risikovillig kapital fra en behjertet investor, som kan se mulighederne i portalen.

Daniel Storch og Klaus Hansen er udset til at føre virksomheden ud på det store marked.

Klaus Hansen, 49 år, har mange års erfaring med udvikling og salg af it-systemer til industrien, mens 20-årige Daniel Storch studerer international handel ved uddannelsescentret i Lyngby, og allerede har samlet erfaring fra it-branchen.

Portalen er ideudviklet Danmark og produceres i Asien, hvor den har holdt ti kinesere og indere fuldtidsbeskæftiget i syv-otte måneder, oplyser Klaus Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Du skal opdatere nu: Linux-servere i Azure står pivåbne for alvorlige angreb via nyopdaget OMIGOD-sårbarhed
Du bør omgående patche fire alvorlige sårbarheder i Linux VM’ere i Microsofts Azure-cloud. Sårbarhederne findes i Open Management Infrastructure (OMI) og kaldes OMIGOD. Se her, hvad du skal gøre.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.