Artikel top billede

Billedet af John Trolle er tilbage fra 2001, da han stadig var direktør for Memory Card Technology.

John Trolle sætter sig på dansk direktørpost

John Rasmussen, tidligere John Trolle, er blevet direktør for Memory Corp.'s afdeling i Viby J. Han beholder posten som direktør for hele selskab. Han er anklaget for en vifte af økonomiske forbrydelser.

John Rasmussen har midlertidigt overtaget den nordiske direktørpost i belgiske Memory Corp., hvor han også er topchef.

Den tidligere direktør, Guilio Di Muro, fik kun tre måneder på posten.

"Vi har bedt den tidligere direktør om at træde tilbage," siger John Rasmussen til Computerworld.

John Rasmussen blev kendt under navnet John Trolle, da han førte ram-producenten Memory Card Technology til tops og senere til en konkurs.

Konkursen satte gang i en undersøgelse af John Rasmussen, som førte til et omfattende anklageskrift. Sagen er stadig i gang, og John Rasmussen har ikke ønsket at kommentere den.

Ikke tilfredse

Memory Corp. er en belgisk virksomhed, der er opstartet af John Rasmussen. Det laver nogenlunde det samme som Memory Card Technology.

Efter en konkurs er virksomheden ejet af Optimem, der igen er ejet af John Rasmussens kone, Wilhelmina Catharina Ana Maria Verhees.

Den nordiske afdeling i Viby J. bygger på virksomheden Ram Experten, som John Rasmussen købte i 2003.

Ifølge John Rasmussen har bestyrelsen bedt ham om at overtage den danske direktør-post, mens virksomheden leder efter en ny direktør. Han vil ikke kommentere, hvorfor virksomheden har fyret Guilio Di Muro.

"Vi var ikke tilfredse med ham," er hans eneste kommentar til Computerworld.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Guilio Di Muro.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere