Tirsdagens aviser om it

TDC står i stampe. E-fakturaer koster virksomheder dyrt . Yousee indleder net-offensiv. Web-tv tæt på gennembrud. Hemmelige tv-indtægter fra SMS-tjenester.

TDC står i stampe
To år efter kapitalfonde købte TDC står indtjeningen helt stille, omsætningen er faldet og medarbejderstaben skrumpet ind med 4.000 ansatte via besparelser og frasalg. Nu skal der flere besparelser til, varsler topchef. (Børsen)

It-kaos på apoteker kulegraves
De store it-problemer på landets apoteker skal kulegraves af et eksternt konsulentbureau. Det har Apotekerforeningen, Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsministeriet besluttet. (Børsen)

E-fakturaer koster virksomheder dyrt
Det er en dyr fornøjelse for små virksomheder, at det offentlige kræver digitale fakturaer af leverandører. Små virksomheder må nemlig ofte hyre selskaber til at scanne regninger ind for dem.
(Børsen)

Yousee indleder net-offensiv
Yousee har indgået aftaler med en række tv-stationer om at sende deres programmer på nettet. Yousee tilbyder dermed netbrugerne en helt ny brugerfalde med adgang til flere tv-stationer. (Berlingske Tidende)

Web-tv tæt på gennembrud
Endnu er web-tv ikke slået for alvor igennem, men medieanalytikere vurderer, at det vil ske inden for kort tid. De peger på, at flere medier allerede er godt igang med web-tv. (Berlingske Tidende)

Hemmelige tv-indtægter fra SMS-tjenester
Tv-stationerne nægter at røbe, hvor meget de tjener på de mange SMS-konkurrencer og afstemninger i forbindelse med programmer som "Vild med Dans". Medieanalytikere vurderer, at der er tale om et betragteligt beløb. (Berlingske Tidende)


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.