Microsoft klar med kæmpe opdateringspakke

Microsoft udsender i dag en række kritiske opdateringer til blandt andet Windows Server, XP, Vista og Office. Se listen her.

Efter at have indledt 2008 med blot to sikkerhedsopdateringer vil Microsofts månedlige sikkerhedsopdatering, der kommer i dag tirsdag, indeholde ikke mindre end 12 vigtige og kritiske opdateringer.

De mange sikkerhedsopdateringer udgør dermed en af de største pakker af opdateringer nogensinde, som selskabet frigiver på én og samme tid.

Styresystemer
Syv af opdateringerne vedrører brugere af Microsofts styresystemer Windows 2000, XP og Vista samt Internet Explorer og Office, der alle jævnligt hjemsøges af hackere.

Helt præcist drejer det sig om to opdateringer til Windows, opdateringer til både Internet Explorer, Office, Publisher og Word samt opdatering af VBScript og JScript til Internet Explorer .

Ved udnyttelse af sårbarhederne i disse applikationer kan hackere i teorien køre uautoriseret software på en brugers pc, advarer Microsoft.

Mindre vigtige
Derudover er der også fem andre knap så kritiske opdateringer med i pakken.

Disse opdateringer, der af Microsoft betegnes som vigtige, går blandt andet på Windows Vista, Active Directory og Microsoft Works samt Microsoft's Internet Information Services Web server-software.

Microsoft frigiver hver måned sikkerhedsopdateringer på den anden tirsdag i måneden, også kendt som "Patch Tuesday".

Sidste år frigav selskabet 69 opdateringer - eller lige under seks per måned.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.