Artikel top billede

Ingen opgradering uden knaster. SP1 til Vista driller programmer som Bit Defender og Zone Alarm.

SP1 til Vista dræber flere sikkerhedsprogrammer

Microsoft har frigivet information om de programmer, der ikke virker eller mangler funktioner, efter man har installeret Service Pack 1 til Windows Vista.

Microsoft har oprettet en support-side, der indeholder en liste over programmer, der har problemer med at fungere efter installation af Service Pack 1.

På siden skriver Microsoft, at nogle programmer kan blive ramt af problemer efter installation af Service Pack 1, men at langt de fleste programmer ikke kommer til at lide under problemer.

Flere sikkerheds- eller antivirusprogrammer har dog vist sig at være påvirket efter en Service Pack 1-opdatering.

Det drejer sig blandt andet om Bit Defender 10, Jiangmin KV Antivirus 10 samt Jiangmin KV Antivirus 2008 og Zone Alarm Security Suite.

Alle virksomheder har dog frigivet opdateringer, som igen gør programmerne kompatible med Vista.

Vil ikke starte

Microsoft har ligeledes listet en række programmer, der ikke starter efter SP 1, herunder Xheo Licensing 3.1 og Iron Speed Designer 5.0.1.

Begger har dog ligeledes fået nye opdateringer tilgængelige.

På support-siden kan man finde links til de nødvendige opdateringer, så programmerne igen kan udføre de forventede opgaver.

På siden påpeger Microsoft, at Service Pack 1 til Windows Vista er en vigtig opdatering, der indeholder mange sikkerheds-, stabilitets- og funktionsforbedinger.




IT-JOB

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

IT-udvikler

Centrica Energy

Senior Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere