Dansk it-sikkerhedsselskab tredobler omsætningen

It-sikkerhed kommer mere og mere på agendaen hos danske virksomheder, og det slår igennem i regnskabet hos konsulenthuset B4Restore, der øger såvel omsætning som overskud markant.

Verden er blevet et mere usikkert sted at opholde sig, og det er skidt for nogen og godt for B4Restore, der har specialiseret sig i opbygning og drift af virksomheders backupsystemer med beskyttelse og overvågning af data.

"I det forgangne regnskabsår har vi fået flere nye kunder og mere at lave for vores eksisterende kunder, hvilket delvist skyldes øgede lovkrav til datalagring," siger Jan Hansen, administrerende direktør, B4Restore.

Rene Tivoli-applikationer
Selskabets løsninger er alle applikationer, der ligger oven på IBM's Tivoli Storage Manager (TSM), og de gør ifølge Jan Hansen "dagligdagen lettere for TSM-brugere."

Selskabets netop offentliggjorte årsregnskab viser, at omsætningen er vokset med en faktor tre fra 20 til 63,5 millioner kroner, mens resultatet før skat landede på syv millioner kroner.

Ledelsen i B4Restore har trukket stort set hele overskuddet på 5,2 millioner kroner ud i udbytte og ladet bare 151.222 kroner blive stående i virksomheden som overført resultat.

"Det mener vores revisor er den bedste måde at gøre det på, så sådan har vi altid gjort," siger Jan Hansen.

Kan ikke sammenlignes
Computerworld skrev også om B4Restores regnskab sidste år, men dengang koncentrerede virksomheden sig om regnskabet fra det holdingselskab, der ejer B4Restore, så tallene er ikke direkte sammenlignelige.

"Sidste nyt er, at vi etablerer et separat aktieselskab, hvor softwareudviklingsaktiviteterne, der hidtil har ligget i holdingselskabet, fremover skal ligge," forklarer Jan Hansen.

B4Restore, der blev etableret i 2003, er i det seneste regnskabsår vokset fra seks til ni ansatte, som frem til i dag er blevet til 20. Medarbejderne er fordelt på selskabets hovedafdeling i Århus, en nyetableret filial i Brøndby og en udviklingsenhed i Ukraine.

Moderate forventninger
Om kort tid flytter hovedafdelingen i Århus til nye lokaler i forstaden Viby J, hvor der er bedre plads til at udvide kundekredsen, der omfatter KMD, Bang & Olufsen, LEGO, Vestas, Danfoss og Coloplast.

Forventningerne til omsætningen i indeværende regnskabsår er moderate i forhold til det netop offentliggjorte årsregnskab.

"Der er klart mere potentiale inden for storage, backup og recovery. Men det er gået rigtig stærkt de sidste par år, så nu skal vi lige trække vejret. Et realistisk bud er nok en forøgelse af omsætningen på cirka 10 procent i år," siger Jan Hansen.

Selskabets konkurrenter er blandt andet EMC og til dels IBM.
IT-JOB

Centrica Energy Trading A/S

Software Developer

Unik System Design A/S

React frontend-udvikler

Too Good To Go ApS

Backend Developer
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.