"Vi har i det sidste års tid vundet i 95 procent af de sager, hvor vi har gennemført en workshop hos kunden," siger Morten Boel Sigurdsson, administrerende direktør, Omada.

Her er hemmeligheden bag Omadas vækst

Danske Omada har fundet ud af, hvordan selskabet kan lande ordrer. Omada vinder i 95 procent af de tilfælde, hvor selskabet slipper gennem det første nåleøje.

Selv om man ikke kæmpestor, kan man godt være det rigtige valg, mener det danske softwarehus Omada.

"Vi har i det sidste års tid vundet i 95 procent af de sager, hvor vi har gennemført en workshop hos kunden. Der kan vi vise, hvordan vi adskiller os, og vi har talrige gange vundet over vores store internationale konkurrenter," siger Morten Boel Sigurdsson, administrerende direktør, Omada.

Blandt de internationale kunder Omada har vundet i 2007 er amerikanske Daymon, den schweiziske forsikringskoncern SUVA, energigiganten RWE, BMW Group og den farmaceutiske virksomhed Bayer.

Omada er repræsenteret i udlandet med eget datterselskab i USA samt salgskontor i Tyskland og i England.

Succes og ingen gæld
Omada kalder sig selv et software- og konsulenthus inden for områderne projektledelse, SAP, IT Management, Identity & Access Management og procesoptimering.

Lige siden Morten Boel Sigurdsson stiftede selskabet i 2000 på basis af et projektstyringsredskab til brug for virksomheder, der skal implementere SAP-systemer, er det gået frem med stor hast.

Selskabet er ikke belastet af fremmed kapital eller gæld og har stor succes i udlandet.

I år er omsætningen vokset med 68 procent og har efter Computerworlds beregninger rundet de 90 millioner kroner.

Når der skal gøres forretninger, sker det i udlandet altid gennem en partner, mens Omada herhjemme ind imellem selv gennemfører en handel uden at blande en partner ind.

Herhjemme er blandt andet NNIT, PricewaterhouseCoopers og 2ndC blandt de udvalgte partnere, mens listen i udlandet omfatter Logica, Avanade, Oxford Computer Group, Traxion og Inceptio.

FORTSÆTTES

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner
Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.